Het Formule 1-seizoen is al voorbij, maar op Viaplay nog niet

Het laatste Grand Prix-weekend zit erop en een van de populairste sporten van het land is dus tijdelijk niet te zien, maar gelukkig hoef je je deze winter niet te vervelen. Viaplay heeft namelijk alsnog een bomvol schema met allerlei nieuwe Formule 1-programma’s aangekondigd, waaronder speciale documentaires en een aantal interviews met wereldkampioen Max Verstappen.

Meld je nu aan bij Viaplay en krijg gratis F1 TV Pro in een lidmaatschap met alle sporten (Formule 1, darts, voetbal, etc.), films en series ✅

Dit najaar toch een vol Formule 1-programma op Viaplay

Ondanks dat het Formule 1-seizoen afgelopen is hoeven fans van de sport en van Max Verstappen zich de komende tijd niet te vervelen. Er komen namelijk een hoop speciale programma’s aan die exclusief bij Viaplay te zien zijn. In onderstaande video wordt het complete schema aan je geïntroduceerd.

Deze programma’s over Max Verstappen en Formule 1 zijn dit najaar te zien

Vanaf donderdag 24 november kijk je naar Max Verstappen: Picture Perfect 2022, een exclusief interview met de wereldkampioen. Na een topseizoen, waarin hij dus zijn tweede wereldtitel scoorde en een recordaantal GP-zeges en punten binnenhaalde, is het tijd om de balans op te maken. Hoe was het afgelopen seizoen voor de coureur? Ook de volgende programma’s zullen dit najaar te zien zijn op Viaplay.

  • F1 2022: Year of the Lion, waarin Viaplay-analisten Christijan Albers, Giedo van der Garde en Tom Coronel nog één keer het volledige seizoen 2022 met je bespreken – Te zien vanaf 30 november.
  • Max’s Machine, waarin wereldkampioen Max Verstappen en voormalig coureur David Coulthard bespreken hoe uniek een Formule 1-auto is – Te zien vanaf 7 december.
  • Red Bull Racing Home Run, een live-verslag van de Red Bull Racing Home Run. Max Verstappen viert met zijn team beide kampioenschappen, onder meer met een aantal spectaculaire demonstraties – Te zien op 10 december.
  • F1 Talks, waarin teruggeblikt wordt op het afgelopen seizoen met onder meer Max en Jos Verstappen en diverse Viaplay-analisten – Te zien vanaf 14 december.
  • Verstappen Lion Unleashed 2, een exclusief interview met Max Verstappen, Jos Verstappen en manager Raymond Vermeulen – Te zien vanaf 26 december.

We sluiten het najaarsprogramma begin 2023 af met Anatomy of a World Champion, een driedelige documentaireserie waarin we verwelkomd worden in de wereld van Max Verstappen, zijn familie en zijn team. Hoe is hij eigenlijk een van de grootste sterren uit de geschiedenis van de Formule 1 geworden? Voor het eerst opent de tweevoudige wereldkampioen letterlijk en figuurlijk de deuren naar zijn leven.

Meer informatie over deze streamingdienst

Naast deze Formule 1-programma’s verschijnen er iedere week nog veel meer nieuwe films, series en docu’s op Viaplay. Benieuwd welke releases er op de planning staan? Ga naar het overzicht met nieuwe films en series op Viaplay per maand of bekijk wat er binnenkort naar de streamingdienst gaat komen. Verder houden we je hier natuurlijk ook altijd van op de hoogte via je mail en onze social media-kanalen.


Synopsissen: Viaplay

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.