Tweede seizoen van ‘F1 Talks’ vandaag gestart op Viaplay

Het Formule 1-seizoen is alweer even voorbij, maar dat betekent niet dat we al volledig nagepraat zijn over het jaar waarin Max Verstappen zijn tweede wereldtitel scoorde en een recordaantal GP-zeges en punten binnenhaalde. Gelukkig hoeft dat ook niet, want vanaf vandaag is het praatprogramma F1 Talks terug op Viaplay.

Meld je nu aan bij Viaplay en krijg 20% korting op een jaarabonnement met sport (Formule 1, darts, voetbal, etc.), films en series ✅

Seizoen 2 van ‘F1 Talks’ met Max Verstappen vanaf 14 december terug

Werd in de vorige afleveringen van F1 Talks nog het spannende seizoen 2021 besproken, nu zijn we een aantal maanden en een nieuw kampioenschap van onze eigen Max Verstappen verder. Amber Brantsen blikt ook deze keer dus weer terug op een wervelend seizoen en dit doet ze niet alleen.

Naast Jos Verstappen en Viaplay-analisten Giedo van der Garde, Heikki Kovalainen en Bjorn Wirdheim schuift ook Max Verstappen zelf aan om terug te blikken op het Formule 1-seizoen 2022 én vooruit te kijken naar dat wat ons te wachten staat in 2023. Vanaf het circuit van Imola krijgen we zo een uniek inkijkje in de gedachten van de tweevoudig wereldkampioen.

Meer nieuwe Formule 1-documentaires op het programma

F1 Talks is niet het enige programma waarmee je je deze winter bezig kunt houden. Sterker nog, Viaplay heeft een bomvol schema met allerlei nieuwe F1-programma’s. Eerder kon je bijvoorbeeld al kijken naar de gloednieuwe documentaire Max’s Machine, waarin de coureur de magie van het racen uitlegt.

Daarnaast weten we inmiddels ook dat op tweede kerstdag de veelbekeken docu van vorig jaar wordt vervolgd in Verstappen – Lion Unleashed 2. Hierin kunnen we rekenen op een ecxlusief interview met Max Verstappen, vader Jos en manager Raymond Vermeulen. Presentatrice Amber Brantsen laat in onderstaande video weten welke andere F1-titels op Viaplay verschijnen dit najaar.

Alle films en series die in december aan het aanbod van Viaplay toegevoegd worden

Ook voor abonnees die niet van racen houden is er in december veel nieuws op de streamingdienst te vinden. Zo verschijnt er elke dag een nieuwe aflevering van Bierkalender: Aftellen naar Kerst, maar kun je ook kijken naar 5 seizoenen van de misdaadserie Shetland, seizoen 2 van Gangs of London, Nederlandse titels als Lover of Loser, Radeloos en Bloed, Zweet & Tranen, het PDC WK Darts 2023 en nog veel meer. Heel veel kijkplezier gewenst!


Synopsis: Viaplay

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.