Kijk mee onder de Formule 1-motorkap in nieuwe documentaire ‘Max’s Machine’

Formule 1-coureur en tweevoudig wereldkampioen Max Verstappen legt de magie van racen uit in de gloednieuwe documentaire Max’s Machine. Deze film verscheen op woensdag 7 december 2022 exclusief online bij Viaplay en duurt ongeveer een half uur.

Meld je nu aan bij Viaplay en krijg gratis F1 TV Pro in een lidmaatschap met alle sporten (Formule 1, darts, voetbal, etc.), films en series ✅

Viaplay lanceerde F1-documentaire ‘Max’s Machine’ met Max Verstappen op woensdag 7 december 2022

Voor de tweede keer op rij is onze eigen Nederlandse F1-coureur Max Verstappen, in 2023 in de hoogste raceklasse vergezeld door Nyck de Vries, dit jaar wereldkampioen geworden! Als echte racefan ben je natuurlijk wel bekend met het feit dat de streamingdienst Viaplay dit jaar de uitzendrechten van alle Formule 1-races in Nederland overgenomen heeft van de vorige eigenaar Ziggo Sport, maar daar blijft het niet bij op het gebied van raceprogrammering op het video on demand-platform.

Vanaf vandaag kun je namelijk kijken naar Max’s Machine, een gloednieuwe documentaire waarin Max Verstappen en voormalig coureur David Coulthard bespreken hoe uniek een Formule 1-auto is. Uiteraard is dit een toffe kijktip voor racefans, maar ook als je niet veel van F1-racen afweet wordt simpel uitgelegd wat er zo bijzonder is aan de bolides waarmee deze coureurs jaarlijks wereldwijd over allerlei circuits scheuren. Met een speelduur van ruim 32 minuten is het ook geen lange zit, dus je kunt de docu in een avondje makkelijk afkijken.

Meer nieuwe Formule 1-documentaires op het programma

Je hoeft niet bang te zijn om hierna meteen door alle Formule 1-content op Viaplay heen te zijn. Recentelijk heeft de streamingdienst namelijk alle F1-programmering van de winterstop aangekondigd. Hieruit bleek onder andere dat de razend populaire docu van vorig jaar wordt vervolgd in Verstappen – Lion Unleashed 2 met exclusieve interviews met Max Verstappen, vader Jos en manager Raymond Vermeulen.

Ook analyseren Christijan Albers, Giedo van der Garde en Tom Coronel in F1 2022: Year of the Lion nogmaals het hele raceseizoen van 2022 en kun je in Red Bull Racing Home Run, F1 Talks en Anatomy of a World Champion nog veel meer te weten komen over ‘onze’ Max en de geliefde racesport. In de onderstaande video kondigt presentatrice Amber Brantsen de F1-titels op Viaplay aan.

Alle films en series die in december aan het aanbod van Viaplay toegevoegd worden

Ook voor abonnees die niet van racen houden is er veel nieuws op de streamingdienst te vinden deze maand, zo blijkt uit het overzicht van nieuwe films, series en sportuitzendingen op Viaplay in december 2022. Zo verschijnt er elke dag een nieuwe aflevering van Bierkalender: Aftellen naar Kerst, maar kun je ook kijken naar 5 seizoenen van de misdaadserie Shetland, seizoen 2 van Gangs of London, Nederlandse titels als Lover of Loser, Radeloos en Bloed, Zweet & Tranen, het PDC WK Darts 2023 en nog veel meer. Heel veel kijkplezier gewenst!