Waar kun je de film ‘Everything Everywhere All At Once’ (2022) online kijken?

Veel film- en serieliefhebbers vragen zich af hoe ze de film Everything Everywhere All At Once (2022) online kijken kunnen. In deze geprezen hitfilm met Michelle Yeoh en Jamie Lee Curtis Butler belandt een vrouw in verschillende universums. Hij werd daarnaast genomineerd voor elf Oscars en wist er maar liefst zeven te winnen, waaronder de grote prijs voor beste film. Hieronder geven wij aan of deze film op het moment van schrijven te bekijken is op streamingdiensten zoals Amazon Prime Video, Disney+, HBO Max, Netflix, Pathé Thuis, SkyShowtime, Viaplay, Videoland of dat streaming op een ander video on demand-platform mogelijk is.

Waar kun je de film ‘Everything Everywhere All At Once’ (2022) online kijken?

Het is sinds 24 augustus 2022 mogelijk om online naar de actiekomedie Everyhting Everywhere All At Once te kijken, want toen werd de film te koop en vervolgens te huur aangeboden. Slechts enkele weken later verscheen hij ook in het aanbod van een SVOD-dienst. In de onderstaande tabel vind je welke videodiensten het momenteel mogelijk maken om de film in Nederland te streamen.

✅ Amazon Prime Video➡️ Ga meteen naar Everything Everywhere All At Once bij Amazon Prime Video. Hier kun je zonder aanvullende kosten genieten van de film als je abonnee bent. Als je je nu aanmeldt, dan kijk je de eerste 30 dagen gratis.
✅ Pathé ThuisBij deze streamingdienst is de film te zien sinds augustus 2022. Als je je nu gratis aanmeldt, dan kijk je je eerste film met tot 60% korting. 👉 Ga meteen naar Everything Everywhere All At Once bij Pathé Thuis.
🔜 CANAL+Uit een interview met de Country Manager van CANAL+ bleek dat de streamingdienst deze titel in 2024 toe zal voegen, maar een exacte datum is op het moment van schrijven nog niet bekend. 👉 Ga meteen naar CANAL+.
⛔️ Disney+Momenteel kun je deze film niet kijken bij Disney+.
⛔️ HBO MaxDeze nieuwe videodienst heeft de Oscarwinnende film niet in het aanbod opgenomen.
⛔️ NetflixEverything Everywhere All At Once is op het moment van schrijven niet te zien bij Netflix.
⛔️ SkyShowtimeMomenteel vind je deze titel niet terug in het aanbod van SkyShowtime in Nederland.
⛔️ ViaplayBij Viaplay is de film nu niet te zien.
⛔️ VideolandIn het aanbod van Videoland is Everything Everywhere All At Once nu niet te vinden.

Zevenvoudig Oscarwinnaar

Tijdens de Oscars 2023 bleek EEAAO dé grote winnaar. De makers en cast mochten samen maar liefst zeven gouden beeldjes mee naar huis nemen, waaronder de felbegeerde prijs voor beste film van het jaar. Hieronder vind je alle categorieën waarin de bizarre hitfilm in de prijzen wist te vallen.

  • Beste film
  • Beste regie (Daniel Kwan & Daniel Scheinert)
  • Beste vrouwelijke hoofdrol (Michelle Yeoh)
  • Beste mannelijke bijrol (Ke Huy Quan)
  • Beste vrouwelijke bijrol (Jamie Lee Curtis)
  • Beste scenario
  • Beste montage

Verhaal van ‘Everything Everywhere All At Once’ (2022)

Evelyn (Michelle Yeoh) heeft samen met haar man Waymond (Key Hun Quan) een onsuccesvolle wasserette, een rebellerende dochter en een belastingaangifte die maar niet lijkt te eindigen. Exact op het moment dat het allemaal te veel wordt, verscheurt het universum in een oneindig aantal universums en is Evelyn niet langer alleen een wasserettehouder, maar ook internationaal bekende filmster, kungfu-meester, chef-kok of misschien de held die iedereen al die tijd nodig had.

Streaming informatie en trailer van de film

TitelEverything Everywhere All At Once
Jaar2022
SoortFilm
Duur2 uur en 10 minuten
TaalEngels, Mandarijn, Kantonees
CategorieAvontuur, Actie, Komedie
RegisseurDan Kwan, Daniel Scheinert
CastMichelle Yeoh, Ke Huy Quan, Stephanie Hsu, Tallie Medel, Jamie Lee Curtis, James Hong, Jenny Slate, Harry Shum Jr.

Synopsis: The Searchers

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.