Oui oui! De trailer van ‘Emily in Paris’ seizoen 3 is nu te zien

Het is bijna zover: over een paar weken neemt Emily Cooper ons weer mee naar het prachtige Parijs en haar drukke bestaan bij een marketingbureau. We hadden al wat beelden van de gloednieuwe afleveringen gezien, maar nu heeft Netflix ook eindelijk de eerste officiële trailer van Emily in Paris seizoen 3 met ons gedeeld. Oui oui! Dat belooft weer erg leuk te worden.

‘Emily in Paris’ seizoen 3 is vanaf 21 december te zien op Netflix

Emily bleef aan het einde van seizoen 2 achter met een aantal grote dilemma’s: blijft ze in Parijs te blijven om voor Sylvie te werken, of keert ze terug naar Chicago voor een gigantische promotie? En kiest ze voor Alfie of gaat ze toch voor Gabriel? Die laatste heeft nét weer besloten om toch voor Camille te gaan (en met haar te gaan samenwonen ónder Emily’s appartement), die eerste keert na zijn project in Parijs terug naar Londen, maar heeft wel een langeafstandsrelatie voorgesteld. Emily belooft het weer erg druk te krijgen in het gloednieuwe seizoen.

Op woensdag 21 december 2022 is het zover en keert de serie terug naar de streaminggigant. De tien afleveringen worden allemaal op hetzelfde moment gelanceerd, dus dat wordt bingen! Afscheid nemen hoeven we daarna nog niet van Emily en Parijs, want een vierde seizoen is gelukkig ook al aangekondigd.

Meer informatie over de serie

Marketingdirecteur Emily Cooper uit Chicago vindt haar droombaan in Parijs en begint een nieuw avontuur, waarbij ze werk, vrienden en de liefde probeert te combineren.

TitelEmily in Paris
Jaar2020-
SoortSerie
Duur4 seizoenen
TaalEngels
CategorieDrama, Romantiek, Komedie
MakerDarren Star
CastLily Collins, Philippine Leroy-Beaulieu, Ashley Park, Lucas Bravo, Samuel Arnold, Bruno Gouery, Camille Razat, William Abadie

Synopsis en afbeelding: Netflix

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.