Alfie keert terug in seizoen 3 van ‘Emily in Paris’

We wisten al dat geliefde romantische dramaserie Emily in Paris zowel een derde als vierde seizoen van Netflix krijgt. Afgelopen week is er echter nog meer leuk nieuws naar buiten gebracht, want Alfie (gespeeld door Lucian Laviscount) zal een vast lid van de cast worden. Dat betekent dat hij ook in het aankomende seizoen van de serie te zien zal zijn.

Lucian Laviscount speelt wederom Alfie als vast castlid in derde seizoen van Netflix-serie ‘Emily in Paris’

Tijdens het Paley Fest werd in het panel van Emily in Paris mooi nieuws naar buiten gebracht: de serie is weer een vast castlid rijker! Lucian Laviscount zal in het derde seizoen van de populaire Netflix-serie terugkeren in zijn rol als Alfie.

De acteur lijkt hier zelf ook erg blij mee te zijn, zoals te zien is in zijn onderstaande post op Instagram. Daarin deelt hij foto’s van zichzelf in bed in Parijs, waarvan één erg blij met een stuk pizza. Ook is een screenshot te zien van de bekendmaking van zijn vaste rol bij Deadline. De acteur schrijft onder het bericht: “MERCI! Un, deux, SEASON THREE… 🇫🇷 #EmilyinParis”

Vervolg van ‘Emily in Paris’ met derde seizoen

Kijkers van Emily in Paris zullen na de spannende cliffhanger van het laatste aflevering van seizoen 2 wel héél erg uitkijken naar een conclusie. Zal Emily in seizoen 3 terugkeren naar Chicago of zal ze tóch in Parijs blijven?

Over het plot van seizoen 3 is echter tot op heden nog niks officieel naar buiten gebracht, maar wij zullen het erop wagen om er dan toch vanuit te gaan dat Emily in Parijs zal blijven. Sterker nog: met een derde én vierde seizoen op komst zal ze wel moeten. OF zullen ze de serie anders gaan hernoemen naar Emily in Chicago…?

Verhaal, informatie en trailer van de serie

Nadat ze haar droombaan in Parijs heeft gevonden, omarmt marketingmanager Emily Cooper uit Chicago haar avontuurlijke nieuwe leven terwijl ze jongleert met werk, vrienden en romantiek.

TitelEmily in Paris
Jaar2020-
SoortSerie
Duur4 seizoenen
MakerDarren Star
TaalEngels
CategorieDrama, Romantiek, Komedie
Release datumSeizoen 3 nog onbekend
CastLily Collins, Philippine Leroy-Beaulieu, Ashley Park, Lucas Bravo, Samuel Arnold, Bruno Gouery, Camille Razat, William Abadie

Synopsis: Netflix

Zac Chapman
Zac is een student in Kunst en Economie op de HKU. Met een passie voor film, televisie, muziek en 'all things pop culture' is hij altijd op de hoogte van het laatste nieuws op het gebied van entertainment.