Wanneer komt ‘Emily in Paris’ seizoen 2 op Netflix?

Oui ouiiiii! Van de makers van de populaire serie Sex and the City bracht Netflix de serie Emily in Paris naar buiten, waarin een jonge Amerikaanse vrouw uit het Midwesten gevolgd wordt op haar weg naar het Franse Parijs. Nu is ook de komst van een tweede seizoen van de serie aanstaande op Netflix. Lees snel verder voor het antwoord op de vraag: wanneer komt Emily in Paris seizoen 2 op Netflix? Ook vind je alles wat we tot nu toe weten over het nieuws, de cast en de trailer van de nieuwe afleveringen.

Wanneer komt Emily in Paris seizoen 2 op Netflix Nederland?

Goed nieuws voor fans van Emily in Paris, want de productie van het tweede seizoen is van start gegaan op 3 mei 2021. Vervolgens werden recentelijk de eerste beelden met ons gedeeld en is op het wereldwijde fanevenement TUDUM bekendgemaakt dat seizoen 2 van Emily in Paris op 22 december 2021 online zal verschijnen

  • Waar kun je de serie Emily in Paris online kijken?

    Emily in Paris is een Netflix Original-serie en is dan ook alleen op deze streamingdienst te bekijken. De serie zal niet verschijnen op Videoland, Amazon Prime Video, Disney+ of een ander video on demand-platform.

  • Wanneer komt seizoen 2 van Emily in Paris op Netflix in Nederland?

    Het tweede seizoen vanEmily in Paris zal vanaf 22 december 2021 te zien zijn op Netflix

→ Emily in Paris is geproduceerd door de makers van Sex and the City, waarvan alle seizoenen hier te vinden zijn en hier bij Ziggo Movies & Series online kunnen worden bekeken 🍿

Waar gaat het verhaal van Emily in Paris over?

Een jonge Amerikaanse vrouw uit het Midwesten wordt ingehuurd door een marketingfirma in Parijs om hen een Amerikaanse kijk op zaken te geven.

Jaar2020
SoortSerie
Duur2 seizoenen
GenreKomedie, Drama
IMDb7,0 uit 53.000 stemmen
MakersDarren Star
CastLily Collins, Ashley Park, Philippine Leroy-Beaulieu, Lucas Bravo, Bruno Gouery, Camille Razat, Samuel Arnold, William Abadie, Tatiana Gousseff
KijkenBekijk direct op Netflix

Komt er een Emily in Paris seizoen 3 of is S2 het laatste seizoen van de serie?

Momenteel is nog niet bekend of er ook een derde deel van Emily in Paris zal volgen. Bij nieuws zal het direct op Streamwijzer’s website en social media kanalen verschijnen.

Welke teaser of trailer is er van Emily in Paris seizoen 2?

Er is nog geen teaser of trailer van het tweede seizoen, maar natuurlijk wel van deel 1 van de serie!

Emily in Paris | Official Trailer | Netflix

Wat weten we allemaal over het tweede seizoen van Emily in Paris op Netflix?

Een korte samenvatting van het bovengenoemde: de serie over Emily’s avonturen in Parijs is verlengd met een tweede seizoen en dat het filmen van start is gegaan op 3 mei 2021. Na een paar maanden filmen en vervolgens een paar maanden monteren, verwachten we de komst van het tweede seizoen op zijn vroegst tegen het einde van 2021, maar waarschijnlijk rond het begin van 2022.

Gebeurtenissen in het vervolgseizoen

Inmiddels is her en der al wat naar buiten gekomen over de verhaallijn van het tweede seizoen. Darren Star, maker en schrijver van Emily in Paris en Sex and the City, vertelde het een en ander in een interview met Oprah Daily en Lily Collins (Emily in de serie) gaf wat informatie prijs in een interview met Vanity Fair.

Natuurlijk zal het tweede seizoen draaien om het vinden van een balans tussen werk en leven in Parijs. Emily zal nu deel uitmaken van de wereld waarin ze leeft en meer voet aan de grond krijgen in het leven als een echte Parisienne. De cultuurshock in Parijs die we uit het eerste seizoen kennen, zal dus minder worden. Wel wordt in de interviews duidelijk dat er ook buiten Parijs gefilmd zal worden, waaronder bijvoorbeeld St. Tropez (waar momenteel al gefilmd wordt voor het vervolgseizoen van de serie). Ook zal er dieper de achtergrondverhalen van de personages in worden gedoken en zullen losse personages uit seizoen 1 ook met elkaar in aanraking komen.

Cast wordt aangevuld

We zullen geen afscheid hoeven nemen van de bekende en geliefde personages uit het eerste seizoen. We kunnen natuurlijk Lily Collins weer zien in haar rol als Emily, maar ook Lucas Bravo als Gabriel, Ashley Park als Mindy, Philippine Leroy-Beaulieu als Sylvie, Samuel Arnold als Julien en Bruno Gouery als Luc en William Abadie als Antoine.

Verder heeft Netflix inmiddels laten weten dat Lucien Laviscount (als Londenaar Alfie), Jeremy O’Harris (als modeontwerper Gregory Elliott Dupree) en Arnaud Binard (als nachtclubeigenaar Laurent in St. Tropez) aan de cast van Emily in Paris seizoen 2 toegevoegd zullen worden.

Eerste beelden