Vanaf vandaag bekijk je ‘Doctor Strange 2’ (2022) op Disney+ zonder aanvullende kosten

Het aftellen is tot een einde gekomen, want Marvel’s gloednieuwe superheldenfilm Doctor Strange 2 (officiële titel: Doctor Strange in the Multiverse of Madness) uit 2022 is vanaf 09:00 uur ’s ochtends op woensdag 22 juni te zien bij Disney+.

→ Ga direct naar Disney+ om naar alle films en series van Disney, Star, Pixar, Marvel, National Geographic en Star Wars te kijken ✅

Disney+ publiceert film ‘Doctor Strange in the Multiverse of Madness’ wereldwijd op streamingdienst

Slechts 49 dagen na de bioscooppremière van de tweede Doctor Strange-film is het al zo ver: vanaf vandaag schittert Benedict Cumberbatch als superheld op Disney+. Zonder aanvullende kosten, want het lijkt er de laatste tijd op dat Disney van het model met VIP-toegang is afgestapt. Mocht je benieuwd zijn of dit een film is om aan je kijklijst toe te voegen, neem dan vooral een kijkje bij onze recensie. Wij omschreven de kijkervaring daarin alsof je in een bizarre droom bent beland.

Of de switch naar een korter gat tussen bioscoop en streaming en het direct gratis beschikbaar stellen van nieuwe films voor alle abonnees komt door HBO Max45 dagen-systeem, is niet bekend. Meerdere film- en serieliefhebbers delen online het idee dat dit wel het geval is, nu de streamingoorlog steeds heviger wordt.

Op woensdag 22 juni 2022 vanaf 09:00 uur ’s ochtends te zien in Nederland

Mocht je ’s ochtends vroeg al Disney+ aan het refreshen zijn, dan kunnen we je aanraden om eerst even rustig te gaan ontbijten. Tot 09:00 uur (Nederlandse tijd) zal de film namelijk nog niet in je kijkomgeving te vinden zijn. Vanaf die tijd, op woensdag 22 juni 2022, zal het echter direct mogelijk zijn om Doctor Strange 2 hier op de officiële website van Disney+ te starten en te beginnen met kijken. Alvast heel veel plezier gewenst!

Doctor Strange 2 (film, 2022): verhaal, informatie en trailer

In Marvel Studios’ Doctor Strange in the Multiverse of Madness onthult het MCU de Multiverse en verlegt het zijn grenzen verder dan ooit tevoren. Met hulp van bekende en nieuwe helden verkent Doctor Strange de gevaarlijke realiteiten en uithoeken van de Multiverse en neemt hij het op tegen een mysterieuze, nieuwe vijand.

TitelDoctor Strange in the Multiverse of Madness
Jaar2022
SoortFilm
Duur1 uur en 55 minuten
GenreActie, Avontuur, Fantasy
Online releasedatum22 juni 2022 (om 09:00 uur ’s ochtends Nederlandse tijd)
RegisseurScott Derrickson
CastBenedict Cumberbatch, Elizabeth Olsen, Chiwetel Ejiofor, Benedict Wong, Xochitl Gomez, Michael Stuhlbarg, Rachel McAdams, Patrick Stewart, Adam Hugill

Synopsis: The Walt Disney Company