Waar kun je ‘Daten op het Kamp: Harrie zoekt een Vrouw’ (2022) online kijken?

Veel liefhebbers van reality-tv vragen zich af hoe ze de serie ‘Daten op het Kamp: Harrie zoekt een Vrouw’ online kijken kunnen. In de gloednieuwe datingshow gaat realityster, DJ en EOTB-dekhengst Harrie Snijders op zoek naar de ware liefde. In dit artikel geven wij aan aan of deze serie op het moment van schrijven te bekijken is op streamingdiensten zoals discovery+, Netflix, Disney+, Videoland, Amazon Prime Video, HBO Max, Viaplay of dat streaming op een ander video on demand-platform mogelijk is.

Waar kun je de serie ‘Daten op het Kamp: Harrie zoekt een Vrouw’ online kijken?

Je kunt op het moment van schrijven op één streamingdienst online naar de serie Daten op het Kamp: Harrie zoekt een Vrouw kijken in Nederland. Lees ook alvast onze recensie van het gloednieuwe programma.

discovery+➡️ Ga meteen naar Daten op het Kamp: Harrie zoekt een Vrouw bij discovery+. Hier zijn alle aflevering van het programma online te zien.
📺 Ziggo GOBekijk nu TLC via Ziggo GO. Hier kun je naar de uitzendingen van de zender TLC kijken. Deze zijn steeds een week later dan bij discovery+ op (online) tv te zien en terug te kijken als je ze gemist hebt.
📺 KPN iTVBekijk nu TLC via KPN iTV. Ook KPN biedt de mogelijkheid om via televisie en online naar het kanaal van de uitzendingen te kijken, al is het wederom een week later dan bij discovery+.
⛔️ Amazon Prime VideoOp Amazons video on demand-platform Prime Video kun je niet naar deze serie kijken op dit moment.
⛔️ HBO MaxDeze nieuwe videodienst heeft Daten op het Kamp: Harrie zoekt een Vrouw niet in het aanbod opgenomen. Wel is het mogelijk dat hij er in de toekomst te zien zal zijn door de samenvoeging van HBO Max en discovery+.
⛔️ NetflixDe meerdere seizoenen van deze serie zijn niet bij marktleider Netflix te streamen op het moment van schrijven.
⛔️ ViaplayBij Viaplay is veel reality tv van Hayu te streamen, maar deze titel is er niet te zien.
⛔️ VideolandOok Videoland heeft veel Nederlandse realityprogramma’s in haar aanbod, waaronder de vergelijkbare datingshow De Bachelor. Echter is Daten op het Kamp: Harrie zoekt een Vrouw er niet te zien.

Verhaal en trailer van ‘Daten op het Kamp: Harrie zoekt een Vrouw’

Niemand minder dan de felbegeerde realityster Harrie Snijders betreedt de datingmarkt en pakt het dit keer iets serieuzer aan. De DJ, en voor sommigen ook wel bekend als ‘Harrie de Hengst’ en ‘Harrie van het Kamp’, zoekt een liefje, maar dit keer zonder exen die plots de branding uit komen wandelen en roet in ’t eten gooien. In de nieuwe dating-realityserie Daten op het kamp: Harrie zoekt een vrouw waagt Harrie zich aan een serieuze zoektocht naar de ware liefde.

Streaming informatie over de serie

TitelDaten op het Kamp: Harrie zoekt een Vrouw
SoortSerie
Jaar2022
TaalNederlands
Duur1 seizoen
CategorieReality

Synopsis: discovery+ via Warner Bros. Discovery