Alles over Harrie Snijders

Harrie Snijders ken je misschien wel als ‘Harrie de Dekhengst’ uit Ex On The Beach: Double Dutch. Inmiddels is hij al in drie seizoenen van dit populaire programma verschenen én heeft hij inmiddels ook een eigen datingprogramma krijgt op TLC en discovery+. Maar wie is Harrie Snijders precies? Hieronder vind je alles over de bekende Nederlander, van zijn leeftijd tot zijn lengte en van zijn carrière tot zijn liefdesleven.

Harrie Snijders: biografie

✍️ NaamHarrie Snijders
🏠 GeboorteplaatsEindhoven
📅 Geboortedatum31 december 1996
📜 Leeftijd27 jaar*
📏 LengteOnbekend
🇳🇱 NationaliteitNederlands
📍 WoonplaatsEindhoven
📸 Instagram@harriesnijders
* Op het moment van schrijven

Harrie Snijders in ‘Ex On The Beach’

In 2018 maakte de wereld voor het eerst kennis met Harrie Snijders in het bekende MTV-programma Ex On The Beach: Double Dutch. Als ex van Angelica kwam hij in dat jaar voor het eerst het strand op gelopen, waarna hij zichzelf voorstelde als ‘HVK’, Harrie van het kamp.

Al snel werd hij een van de meest spraakmakende typetjes van de serie, en het was dus ook niet gek dat hij in het vijfde, zogenoemde All Stars-seizoen terugkeerde. Waar hij in de eerste serie nog niet zoveel wist te scoren, ontpopte hij zichzelf de tweede keer tot een echte rokkenjager. Vanaf dat moment gaat hij niet alleen door het leven als HVK, maar ook als Harrie de Dekhengst.

Recentelijk werd het achtste seizoen van EOTB uitgezonden op MTV en was dit wekelijks terug te kijken bij Videoland. Ook nu was Harrie weer van de partij. Hij kwam namelijk de zee uit gelopen als de ex van Romee, Ayleen én Lynn.

Eigen datingprogramma ‘Daten Op Het Kamp: Harrie Zoekt Een Vrouw’ bij discovery+

Een veelgestelde vraag is: heeft Harrie Snijders een vriendin? Tot nu toe is het antwoord daarop altijd ‘nee’ geweest, zoals ook wel duidelijk wordt uit het feit dat hij de zelfbenoemde recordhouder van Ex On The Beach is. Maar toch was ineens de vraag of hier verandering in zou komen. Harrie kreeg namelijk zijn eigen datingshow op TLC.

In Daten Op Het Kamp: Harrie Zoekt Een Vrouw gaat Harrie op zoek naar een serieuze relatie. Zestien vrouwen gaan de strijd aan om zijn hart te veroveren én zijn familie in te palmen. Want wie date met iemand op het kamp, date eigenlijk met het héle kamp. Harries hele familie helpt dan ook mee om de juiste match voor hem te vinden. De nieuwe datingshow met Harrie Snijders is sinds donderdag 11 augustus 2022 om 20:30 te zien op televisiezender TLC en is ook te zien bij streamingdienst discovery+. 👉 Ga meteen naar Daten op het Kamp: Harrie zoekt een Vrouw bij discovery+.

Dit is overigens niet de eerste keer dat Harrie Snijders zijn eigen programma krijgt. Eerder zag je hem ook al terug in het Videoland-programma Harrie: Van het Kamp naar de Ring. Hierin bereidde de realityster zich voor op zijn deelname aan het programma Boxing Influencers, met behulp van kickbokser Nieky Holzken. Ondanks dat Harrie al langer tot de vechters van Team Holzken behoort, een sportschool in Helmond, verloor hij de wedstrijd wel van Temptation Island-verleider Danicio. Verder verscheen hij ook als deelnemer in het vierde seizoen van Special Forces VIPS: Wie Durft Wint en het eerste seizoen van Good Luck Guys: Overleven Zonder Filter.

DJ en ondernemer

Harrie is afgestudeerd als Vestigingsmanager Internationale Groothandel en begon in 2014 met zijn eigen bedrijf dat zonneluifels leverde. Hij is een ondernemer in hart in nieren. Naast dat hij tegenwoordig werkzaam is als DJ en te boeken is voor optredens, heeft hij ook verschillende webshops. Zo runt hij momenteel een webshop met producten voor wittere tanden.

Leeftijd en lengte van Harrie Snijders

Verder zijn er opvallend veel mensen benieuwd naar hoe oud de realityster inmiddels is en wat zijn lengte is. Dus laten we beginnen met het antwoord op de vraag: hoe oud is Harrie Snijders? Op het moment van schrijven is hij 27 jaar oud; hij werd immers geboren in Eindhoven op 31 december 1996. Alleen zijn lengte blijft vooralsnog onbekend.

Zo zag ‘Harrie de Dekhengst’ er vroeger uit

Benieuwd hoe Harrie ‘de Dekhengst’ Snijders er vroeger uitzag? Dan hebben we goed nieuws voor je, want in de onderstaande gloednieuwe video tijdens zijn eigen reality datingprogramma heeft hij een foto van zichzelf als kind laten zien. Volgens zijn date Grace is hij sindsdien in ieder geval “goed opgedroogd”. Ze vindt de foto schattig, maar is stiekem toch wel erg blij dat hij er niet meer zo uitziet.