‘All of Us Strangers’ verschijnt zeer binnenkort op Disney+

Veel kijkers waren ontzettend onder de indruk van de ontroerende dramafilm All of Us Strangers, waarin Paul Mescal en Andrew Scott de hoofdrollen vertolken. De film verscheen begin dit jaar op het witte doek, maar is zeer binnenkort ook eindelijk te streamen. Disney+ voegt hem namelijk volgende week aan het aanbod toe.

→ Meld je nu aan bij Disney+ en krijg ruim 16% korting om naar alle films en series van Pixar, Star, Marvel, National Geographic, Star Wars en Disney te kijken ✅

‘All of Us Strangers’ komt volgende week naar Disney+

All of Us Strangers is gedistribueerd door Searchlight Pictures, een productiemaatschappij die verbonden is aan The Walt Disney Company. We hadden hem dan ook al op Disney+ verwacht, maar heel lang wisten we niet wanneer het zover zou zijn. Inmiddels is het wel duidelijk op welke datum je de geprezen film vanaf de bank kunt zien: op woensdag 24 april. Dit is bijna exact drie maanden na de bioscooprelease, dus heel lang heb je er niet op hoeven wachten.

Meer weten? Je vindt een overzicht van alle verwachte titels in onze lijsten met nieuwe films en series op Disney+ elke maand. Ook updaten we wekelijks het artikel met titels die binnenkort op Disney+ zullen verschijnen.

3 redenen om ‘All of Us Strangers’ te kijken

1️⃣ In het verhaal volgen we Adam, die in een bijna lege torenflat in Londen woont. Zijn leven is sinds zijn ouders dertig jaar geleden stierven veranderd in een sleur, maar die wordt doorbroken als hij zijn mysterieuze buurman Harry ontmoet. De film behandelt diepgaande en persoonlijke thema’s zoals rouwverwerking, eenzaamheid en het herontdekken van jezelf. Regisseur Andrew Haigh zet dit volgens de reacties op een krachtige manier neer.

2️⃣ Andrew Scott en Paul Mescal vertolken de hoofdrollen en zij leveren geweldige prestaties af. In veel recensies lees je dan ook dat hun acteerwerk het hart van de film vormt en zorgt voor een extra ontroerende ervaring. Je kunt Scott kennen van de nieuwe Netflix-serie Ripley, van Fleabag of van 1917. Mescal schitterde eerder in Normal People en Aftersun.

3️⃣ Kijkers waren erg gegrepen door de film. Dit zie je terug in de reacties (zie hieronder) en in de IMDb- en Rotten Tomatoes-cijfers. Op die eerste site krijgt de film van kijkers een dikke 7,7. Ook vond 96% van de critici en 91% van de kijkers op Rotten Tomatoes het een echte aanrader.

Verhaal en trailer van de film

Adam (Andrew Scott) woont in Londen in een bijna lege torenflat. Op een avond ontmoet hij bij toeval zijn mysterieuze buurman Harry (Paul Mescal), die het ritme van zijn dagelijkse sleur doorbreekt. Terwijl er een relatie tussen hen ontstaat, is Adam veel bezig met herinneringen aan het verleden. Hij voelt een drang om naar de stad waar hij opgroeide te gaan en het huis waar zijn ouders (Claire Foy en Jamie Bell) woonden te bezoeken. Daar lijkt het alsof er niks is veranderd sinds de dag dat ze stierven, 30 jaar geleden.


Synopsis: The Walt Disney Company

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.