Waar kun je de film ‘All of Us Strangers’ (2023) online kijken?

Veel film- en serieliefhebbers vragen zich af hoe ze de film All of Us Strangers (2023) online kijken kunnen. In deze dramafilm met Andrew Scott en Paul Mescal ontstaat er een relatie tussen buurmannen Adam en Harry. Ondertussen wil Adam terug naar het huis waar zijn ouders woonden. Hieronder geven wij aan of deze film op het moment van schrijven te bekijken is op streamingdiensten zoals Amazon Prime Video, Disney+, HBO Max, Netflix, Pathé Thuis, SkyShowtime, Viaplay, Videoland of dat streaming op een ander video on demand-platform mogelijk is.

Waar kun je de film ‘All of Us Strangers’ (2023) online kijken?

All of Us Strangers was in januari 2024 in de Nederlandse bioscopen te zien. Hieronder hebben we op een rijtje gezet of en waar je hem online kunt kijken.

🔜 Disney+➡️ Ga meteen naar Disney+. All of Us Strangers werd gedistribueerd door The Walt Disney Company en dus verwachten we hem hier in de toekomst. De exacte online releasedatum is nog niet bekend.
⛔️ Amazon Prime VideoDe film is op dit moment niet te streamen met een abonnement op Amazon Prime Video.
⛔️ HBO MaxIn het aanbod van HBO Max is deze film momenteel niet te vinden.
⛔️ NetflixDeze film is op het moment van schrijven niet te zien bij Netflix.
🔜 Pathé Thuis➡️ Ga meteen naar All of Us Strangers bij Pathé Thuis. Deze streamingdienst voegt de film op 31 maart 2024 toe aan het aanbod. Als je je nu gratis aanmeldt, dan kijk je je eerste film met tot 60% korting.
⛔️ SkyShowtimeMomenteel vind je deze titel niet terug in het aanbod van de nieuwe streamingdienst SkyShowtime in Nederland.
⛔️ ViaplayBij Viaplay is de film nu niet te zien.
⛔️ VideolandIn het aanbod van Videoland is de film nu niet te vinden.

Verhaal en trailer van ‘All of Us Strangers’ (2023)

Adam (Andrew Scott) woont in Londen in een bijna lege torenflat. Op een avond ontmoet hij bij toeval zijn mysterieuze buurman Harry (Paul Mescal), die het ritme van zijn dagelijkse sleur doorbreekt. Terwijl er een relatie tussen hen ontstaat, is Adam veel bezig met herinneringen aan het verleden. Hij voelt een drang om naar de stad waar hij opgroeide te gaan en het huis waar zijn ouders (Claire Foy en Jamie Bell) woonden te bezoeken. Daar lijkt het alsof er niks is veranderd sinds de dag dat ze stierven, 30 jaar geleden.

Streaming informatie over de film

TitelAll of Us Strangers
Jaar2023
SoortFilm
Duur1 uur en 45 minuten
TaalEngels
CategorieDrama
RegisseurAndrew Haigh
CastAndrew Scott, Paul Mescal, Carter John Grout, Jamie Bell, Claire Foy

Synopsis: The Walt Disney Company

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.