Waar kun je de serie ‘Fleabag’ (2016-2019) online kijken?

Veel film- en serieliefhebbers vragen zich af hoe ze de serie Fleabag (2016-2019) online kijken kunnen. Deze komedie is ontwikkeld door Phoebe Waller-Bridge, die ook de hoofdrol vertolkt. We volgen het turbulente (liefdes)leven van Fleabag. In dit artikel geven wij aan of deze serie op het moment van schrijven te bekijken is op streamingdiensten zoals Amazon Prime Video, Disney+, HBO Max, Netflix, Viaplay, Videoland of dat streaming op een ander video on demand-platform mogelijk is.

Waar kun je de serie ‘Fleabag’ (2016-2019) online kijken?

✅ Amazon Prime Video➡️ Ga meteen naar Fleabag bij Amazon Prime Video. Bij dit video on demand-platform zijn de beide seizoenen van deze serie op dit moment te zien. En als je je nu aanmeldt kun je de eerste 30 dagen gratis kijken naar alle films en series op deze streamingdienst.
⛔️ Disney+Momenteel kun je deze serie niet kijken bij Disney+.
⛔️ HBO MaxDeze nieuwe videodienst heeft Fleabag niet in het aanbod opgenomen.
⛔️ NetflixDeze serie is op het moment van schrijven niet te zien bij Netflix.
⛔️ ViaplayBij Viaplay is Fleabag nu niet te zien.
⛔️ VideolandIn het aanbod van Videoland is de serie nu niet te vinden.

Verhaal en trailer van ‘Fleabag’ (2016-2019)

Fleabag is een hilarisch en pijnlijk kijkje in het brein van een droge, seksuele, boze, diepbedroefde vrouw die zich in het moderne leven in Londen stort. Van de bekroonde toneelschrijfster Phoebe Waller-Bridge, die ook de rol van Voddenbaal speelt, een vrouw zonder filter die een trauma probeert te verwerken, iedereen afwijst die haar wil helpen en zich al die tijd dapper houdt.

Streaming informatie over de serie

TitelFleabag
Jaar2016-2019
SoortSerie
Duur2 seizoenen
TaalEngels
CategorieKomedie
SchrijverPhoebe Waller-Bridge
CastPhoebe Waller-Bridge, Sian Clifford, Olivia Colman
KijkenBekijk nu 30 dagen gratis via Amazon Prime Video

Synopsis: Amazon Prime Video

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.