Waar kun je de film ‘Aftersun’ (2022) online kijken?

Veel film- en serieliefhebbers vragen zich af hoe ze de film Aftersun (2022) online kijken kunnen. Deze film draait om jonge tiener Sophie en haar dertigjarige vader Calum, die samen naar een Turkse badplaats vertrekken. Twintig jaar later blikt Sophie terug op deze periode en de donkere kant van haar liefdevolle vader. In dit artikel geven wij aan of deze film op het moment van schrijven te bekijken is op streamingdiensten zoals Amazon Prime Video, Disney+, HBO Max, Netflix, Pathé Thuis, Viaplay, Videoland of dat streaming op een ander video on demand-platform mogelijk is.

Waar kun je de film ‘Aftersun’ (2022) online kijken?

Aftersun draaide in februari 2023 in de Nederlandse bioscopen. Hieronder hebben we op een rijtje gezet waar je hem momenteel online kunt kijken, want de film is inmiddels al in thuispremière gegaan.

✅ Pathé Thuis➡️ Ga meteen naar Aftersun bij Pathé Thuis. Deze streamingdienst voegde de film op 30 augustus 2023 toe aan het aanbod. Als je je nu gratis aanmeldt, dan kijk je je eerste film met tot 60% korting.
✅ PiclOok via deze videodienst kun je de film momenteel kijken. 👉 Ga meteen naar Aftersun bij Picl.
⛔️ Amazon Prime VideoDe film is op dit moment niet te streamen met een abonnement op Amazon Prime Video.
⛔️ Disney+Aftersun is niet te zien bij Disney+.
⛔️ HBO MaxMomenteel kun je deze film niet kijken bij HBO Max.
⛔️ NetflixDeze film is op het moment van schrijven niet te zien bij Netflix.
⛔️ ViaplayBij Viaplay is Aftersun nu niet te zien.
⛔️ VideolandIn het aanbod van Videoland is de film nu niet te vinden.

Verhaal en trailer van ‘Aftersun’ (2022)

De jonge tiener Sophie en haar dertigjarige vader Calum gaan op vakantie naar een Turkse badplaats waar ze zwemmen, poolen, zonnebaden en luieren. Terwijl er voor de beginnende puber een nieuwe wereld opengaat, worstelt Calum buiten het zicht van Sophie met de zwaarte van het leven. Twintig jaar later vormen Sophies tedere herinneringen aan deze vakantie een krachtig en hartverscheurend portret van hun relatie, waarbij ze probeert de donkere kant van haar liefdevolle vader te begrijpen.

Streaming informatie over de film

TitelAftersun
Jaar2022
SoortFilm
Duur1 uur en 42 minuten
TaalEngels
CategorieDrama
RegisseurCharlotte Wells
CastPaul Mescal, Frankie Corio

Synopsis: September Film Distribution

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.