‘After Ever Happy’ komt in Amerika naar Netflix, maar ook in Nederland?

Al sinds Tessa Young en Hardin Scott hun opwachting maakten in de allereerste After-film zijn veel mensen heel erg geïnvesteerd in het gecompliceerde liefdesverhaal van de tortelduifjes. Dat iedere nieuwe film dus weer een grote hit is, is geen verrassing. Ook voor het vierde deel, dat in augustus van dit jaar op het witte doek verscheen, trok men massaal naar de bioscopen. Nu blijkt dat After Ever Happy in december naar Netflix in Amerika komt, maar geldt dit ook voor Netflix Nederland? En waar kun je hem anders online kijken?

Komt ‘After Ever Happy’ op Netflix in Nederland?

In Amerika kan After Ever Happy gezien worden als een kerstcadeautje, want daar wordt de film met Josephine Langford en Hero Fiennes Tiffin op 25 december aan het aanbod van Netflix toegevoegd. Sinds dat nieuws bekend is gemaakt krijgen we veel vragen binnen van mensen die willen weten of After Ever Happy ook naar Netflix in Nederland komt.

Helaas is daar op dit moment nog geen nieuws over naar buiten gebracht. Bovendien zijn de andere After-films ook niet te vinden in het Nederlandse aanbod, dus de kans is klein dat het nieuwste deel wel naar de streamingdienst komt. Eerder zagen we dit ook al met After We Collided gebeuren. Dit deel verscheen eind 2021 op de Amerikaanse Netflix, maar werd niet aan het Nederlandse aanbod toegevoegd. Het lijkt dus niet waarschijnlijk dat After Ever Happy wél naar Netflix in Nederland komt.

Waar kun je ‘After Ever Happy’ online kijken in Nederland?

Eerder was deze film helaas nog nergens in Nederland legaal te kijken. Wel waren de andere films al ofwel op Pathé Thuis (After, After We Collided), ofwel op Amazon Prime Video (After, After We Fell) te zien.

De kans was dus al groot dat After Ever Happy in Nederland aan het einde van dit jaar op één van de twee streamingdiensten (of beiden) toegevoegd zou worden, maar de definitieve bekendmaking hiervan kwam pas later binnen. De film valt namelijk onder de nieuwe films en series op Amazon Prime Video in december.

  1. Bekijk nu After (2019) op Amazon Prime Video of hier op Pathé Thuis
  2. Bekijk nu After We Collided (2020) hier op Pathé Thuis
  3. Bekijk nu After We Fell (2021) op Amazon Prime Video
  4. Bekijk nu After Ever Happy (2022) op Amazon Prime Video

Meer informatie over en trailer van de film

In het vierde deel van de After-serie worden Tessa en Hardin gedwongen om volwassen te worden. Ze zijn tegen alle verwachtingen in nog bij elkaar, maar het spant er nu om of hun liefdesverhaal zal eindigen als een sprookje, of dat hun gepassioneerde maar giftige relatie definitief tot een einde komt.

TitelAfter Ever Happy
Jaar2022
SoortFilm
Duur1 uur en 35 minuten
TaalEngels
CategorieDrama, Romantiek
RegisseurCastille Landon
CastJosephine Langford, Hero Fiennes Tiffin, Chance Perdomo, Louise Lombard, Rob Estes, Arielle Kebbel, Carter Jenkins

Synopsis: Independent Films

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.