Er komen ontzettend veel vragen bij ons binnen die gaan over het online kijken van de film After We Collided uit 2020. De film behaalde tot dusver een 5.3 uit 10 op IMDb en filmliefhebbers streamen de film graag.

In dit artikel geven wij aan aan of deze film op het moment van schrijven te bekijken is op streamingdiensten zoals Netflix, Amazon Prime Video, Disney+, Pathé Thuis of dat streaming op een ander video on demand-platform mogelijk is.

Waar kun je After We Collided uit 2020 online kijken?

Pathé: Deze titel is momenteel nog in de bioscoop te zien.

ℹ️ Pathé Thuis: Deze titel zal van alle streamingdiensten na de release het eerste te bekijken zijn via Pathé Thuis. Ga direct naar Pathé Thuis.

ℹ️ Ziggo on Demand: Ziggo on Demand biedt na de release tevens als eerste deze titel aan. Ga direct naar Ziggo on Demand.

ℹ️ Bol.com: Als je deze titel op DVD of Blu-ray wilt hebben, vind je die het eerste bij Bol.com. Ga direct naar de film op Bol.com.

Vergelijkbare films

27 Dresses (2008)

Revolutionary Road (2008)

Verhaal van After We Collided (2020)

Tessa heeft alles te verliezen. Hardin heeft niets te verliezen. – behalve haar. Nadat we hebben gebotst – zal het leven nooit meer hetzelfde zijn. Na een tumultueus begin van hun relatie, waren Tessa en Hardin op weg om de dingen te laten werken. Tessa wist dat Hardin wreed kon zijn, maar als er een bom openbaring wordt gedropt over het ontstaan van hun relatie – en Hardin’s mysterieuze verleden – is Tessa buiten zichzelf. Hardin zal dat altijd blijven. – Hardin. Maar is hij echt de diepe, bedachtzame man waar Tessa verliefd op werd ondanks zijn boze uiterlijk – of is hij al die tijd al een vreemdeling geweest? Ze wou dat ze weg kon lopen. Het is gewoon niet zo gemakkelijk. Hardin weet dat hij een fout heeft gemaakt, misschien wel de grootste van zijn leven. Hij gaat niet ten onder zonder een gevecht. Maar kan hij veranderen? Zal hij veranderen – voor de liefde? Ja, ja, dat zal hij.

AFTER WE COLLIDED Trailer (2020)

Streaming informatie over de film

Jaar: 2020
Soort: Film
Categorie: Drama, Romantiek
IMDb: 5.3 uit 5,316 stemmen
Duur: 1 uur en 45 minuten
Directors: Roger Kumble
Schrijvers: Anna Todd, Mario Celaya
Cast: Josephine Langford, Hero Fiennes Tiffin, Louise Lombard
Trailer: Bekijk direct op YouTube
Bestel: Bekijk het boek waarop het gebaseerd is direct op Amazon.nl
Bestel: Bekijk het boek waarop het gebaseerd is direct op Bol.com

Benieuwd naar meer nieuws en streaming mogelijkheden van deze titel? Hier vind je alle informatie over de film op Streamwijzer.