Waar kan ik de film After We Collided (2020) online kijken?

Er komen ontzettend veel vragen bij ons binnen die gaan over het online kijken van de film After We Collided uit 2020. De film behaalde tot dusver een 5.3 uit 10 op IMDb en filmliefhebbers streamen de film graag.

In dit artikel geven wij aan aan of deze film op het moment van schrijven te bekijken is op streamingdiensten zoals Netflix, Amazon Prime Video, Disney+, Pathé Thuis of dat streaming op een ander video on demand-platform mogelijk is.

→ Je kunt nu 30 dagen gratis naar alle films en series op Amazon Prime Video kijken ✅

Waar kun je After We Collided uit 2020 online kijken?

Amazon Prime Video: Bij Amazon’s streamingdienst Prime Video is After We Collided sinds 14 juli 2021 te bekijken. Ga direct naar de film bij Amazon Prime Video.

Pathé Thuis: Deze titel is nu te bekijken via Pathé Thuis. Ga direct naar Pathé Thuis.

Bol.com: Als je deze titel op DVD of Blu-ray wilt hebben, vind je die het eerste bij Bol.com. Ga direct naar de film op Bol.com.

Google Play: Verder is de film te huur of koop bij de internationale webshop van Google. Ga direct naar de film op Google Play.

Apple TV+: Daarnaast biedt streamingdienst Apple TV+ na de lancering ook de mogelijkheid om deze titel te huren of kopen. Ga direct naar de film op Apple TV+.

Amazon.nl: De online winkel Amazon.nl biedt deze titel ook in het eerste tijdvak op schijf aan. Ga direct naar de film op Amazon.nl.

Netflix: Bekijk hieronder wat we tot nu toe weten van het verschijnen van After We Collided op Netflix.

Komt After We Collided binnenkort op Netflix?

We hebben goed en slecht nieuws voor je. Het goede nieuws is dat Netflix officieel bekendgemaakt heeft de rechten van After We Collided aan te kopen per 22 december. Het slechte nieuws is dat we momenteel enkel weten dat dit voor de Verenigde Staten is. Helaas heeft een woordvoerder van Netflix bij navraag door de redactie van Streamwijzer laten weten dat nog niet bekend is of dit ook voor Nederland zal gelden.

Wel is het mogelijk om naar de films en series in het Amerikaanse aanbod van Netflix te kijken met een VPN. Hierover leggen we alles uit in ons artikel over Netflix kijken met een VPN.

Verhaal van After We Collided (2020)

Tessa heeft alles te verliezen. Hardin heeft niets te verliezen. – behalve haar. Nadat we hebben gebotst – zal het leven nooit meer hetzelfde zijn. Na een tumultueus begin van hun relatie, waren Tessa en Hardin op weg om de dingen te laten werken. Tessa wist dat Hardin wreed kon zijn, maar als er een bom openbaring wordt gedropt over het ontstaan van hun relatie – en Hardin’s mysterieuze verleden – is Tessa buiten zichzelf. Hardin zal dat altijd blijven. – Hardin. Maar is hij echt de diepe, bedachtzame man waar Tessa verliefd op werd ondanks zijn boze uiterlijk – of is hij al die tijd al een vreemdeling geweest? Ze wou dat ze weg kon lopen. Het is gewoon niet zo gemakkelijk. Hardin weet dat hij een fout heeft gemaakt, misschien wel de grootste van zijn leven. Hij gaat niet ten onder zonder een gevecht. Maar kan hij veranderen? Zal hij veranderen – voor de liefde? Ja, ja, dat zal hij.

After We Collided - Official Trailer

Streaming informatie over de film

Jaar: 2020
Soort: Film
Categorie: Drama, Romantiek
IMDb: 5.2 uit 22.000 stemmen
Duur: 1 uur en 45 minuten
Cast: Josephine Langford, Hero Fiennes Tiffin, Shane Paul McGhie, Dylan Sprouse, Samuel Larsen
Budget: $42,000,000
Bestel: Bekijk het boek waarop het gebaseerd is direct op Amazon.nl
Bestel: Bekijk het boek waarop het gebaseerd is direct op Bol.com

Benieuwd naar meer nieuws en streaming mogelijkheden van deze titel? Hier vind je alle informatie over de film op Streamwijzer.