Ziggo Movies & Series Aanbod

Hier vind je het Ziggo Movies & Series aanbod. Alle films en series die je kan kijken op deze streamingdienst vind je in deze tabel. Het gaat hier om het aanbod van het meest uitgebreide pakket: XL. Meer informatie over een abonnement bij het overzicht over Ziggo Movies & Series. De lijst met Ziggo Movies & Series aanbod wordt regelmatig bijgewerkt om hem zo up-to-date mogelijk te houden.

→ Je kunt nu 4 maanden met 50% korting naar alle films en series op Ziggo Movies & Series kijken ✅

Ziggo Movies & Series: aanbod van films en series in 2022

Tot afgelopen jaar was Ziggo ‘The Home of HBO’, maar deze samenwerking is vanwege de lancering van HBO Max in Nederland in 2022 gestopt per 1 januari 2022. Daardoor verdwenen topseries als Game of Thrones, The Sopranos, Chernobyl en The Wire uit het aanbod.

Verder start de streamingdienst het nieuwe jaar met een partnership met ViacomCBS Global Distribution Group, waardoor nieuwe titels als Ray Donovan en Dexter online zullen verschijnen naast titels als American Rust, City on a Hill, Evil, Californication en The Affair. Via de onderstaande knop vind je op de officiële website van Ziggo een compleet overzicht van alle titels die in 2022 te zien zullen zijn op de streamingdienst, nadat een deel van de content van HBO is verdwenen.

Aanbod van alle streamingdiensten in Nederland

Naast het aanbod van Ziggo Movies & Series vind je op Streamwijzer ook de films en series die op andere streamingdiensten in Nederland te zien zijn, waaronder Netflix, Disney+, Videoland, Amazon Prime Video en meer. Ook kun je op de nieuwspagina van Ziggo Movies & Series terugvinden wat de laatste updates zijn in de content van deze videodienst.