Wat is Ziggo GO Movies & Series?

Hier vind je antwoord op de vraag: wat is Ziggo GO Movies & Series? Ook vind je op Streamwijzer welke titels op Ziggo GO Movies & Series staan. Dit vind je overzichtelijker in de lijst met Ziggo GO Movies & Series aanbod. Die lijst wordt regelmatig bijgewerkt om hem zo up-to-date mogelijk te houden.

Wat is Ziggo GO Movies & Series?

De streamingdienst van Ziggo GO heet Ziggo Movies & Series en is inmiddels een paar jaar beschikbaar in Nederland. Het grote voordeel van de streamingdienst is dat het de enige echte uitzender van HBO series in Nederland is. Dat betekent dat bepaalde series zoals Game of Thrones, Westworld, The Sopranos, Big Little Lies en Ballers exclusief op Ziggo GO Movies en Series te zien zijn.

Ziggo Movies & Series is af te sluiten wanneer je al klant bent bij Ziggo. Je zult dus eerst TV en/of internet van Ziggo moeten nemen om toegang te hebben tot de streamingdienst voor een bedrag van EUR 11,95 per maand. Hierbij hebben we het over de XL versie. Die bevat namelijk alle mogelijke films en series die de streamingdienst aanbiedt. Meer informatie over de drie Ziggo Movies & Series pakketten vind je hier.

Ziggo GO Movies & Series abonnement

Het nemen van een Ziggo GO Movies & Series abonnement heeft een aantal voordelen. Allereerst past de omgeving binnen je Ziggo account van TV en Internet en zijn er wel eens combinatiedeals mogelijk voor het verkrijgen van Ziggo Movies & Series. Ten slotte biedt Ziggo GO veel hoog beoordeelde films en series die andere streamingdiensten niet in het aanbod hebben. Denk hierbij aan de populaire series Game of Thrones en Band of Brothers of aan de filmklassieker The Lion King. In de volgende tabel vergelijken we het Ziggo Movies & Series abonnement met een account bij de andere streamingdiensten. Je kunt ook de Streamwijzer Test doen om te kijken welke streamingdienst het beste bij jou past.

Benieuwd naar het Ziggo GO aanbod? Klik dan hier.

NetflixVideolandZiggoAmazon
Minimale prijs per maand na proefperiode7,998,9911,955,99
HD beschikbaarJaJaNeeJa
Ultra HD beschikbaarJaNeeNeeJa
Kijken op elke laptop, tablet, computer, spelcomputer, smartphone en tvJaJaNeeJa
Altijd opzegbaarJaJaJaJa
Gratis proefperiodeJa, een maandJa, twee wekenJa, een maandJa, een maand
Grootte aanbod (schaal 1-5)5322
Aanbod eigen OriginalsJaJaNeeJa
Abonnement mogelijk zonder andere verplichtingenJaJaNeeJa

Wat zijn de verschillende Ziggo GO Movies & Series abonnementen?

In de rapportage van Streamwijzer spreken we Ziggo GO Movies en Series XL pakket gezien de volledigheid van de films en series die in dat pakket aangeboden worden. Hier leggen we het verschil uit tussen de drie beschikbare pakketten.

Ziggo GO Movies en Series zit standaard bij de Alles-in-1 pakketten. Dat zijn de pakketten Ziggo Complete en Max. Als je los Ziggo GO Movies en Series wilt kost dat EUR 6,95 per maand.

Ziggo Movies & Series L is enkel beschikbaar voor klanten van Vodafone en Ziggo. Dit pakket heeft naast honderden series en films ook exclusief alle topseries en films van HBO. Dit zijn bijvoorbeeld de volgende series:

  • Game of Thrones
  • Band of Brothers
  • Westworld
  • True Detective
  • Big Little Lies
  • The Sopranos
  • … en nog veel meer!

Ziggo Movies & Series XL is het meest complete pakket dat je kan nemen bij Ziggo. Naast de honderden series en films, inclusief het eerdergenoemde HBO aanbod, krijg je meer dan 50 extra zenders (waarvan 10 kinderzenders). Ziggo Movies & Series XL krijg je bij het Alles-in-1 pakket Ziggo Max. Dit kost los EUR 11,95 per maand.

Ziggo GO Movies & Series opzeggen

Wil je je abonnement van Ziggo GO Movies en Series opzeggen? Het makkelijkste kun je bellen naar de klantenservice van Ziggo. Dat is gratis via het nummer 1200 (vanaf een vaste lijn met aansluiting van Ziggo) of kost het normale tarief als je belt naar 0900 – 1884 zonder bijkomende kosten.

Ook is er een heel simpel opzegformulier online of per post. Dat opzegformulier is eenvoudig in te vullen en vind je hier. Daarbij moet je de volgende optie moet aankruisen om het Movies & Series pakket op te zeggen:

Extra dienst: Extra zenderpakket opzeggen, bijvoorbeeld FOX Sports, Film1 of Movies & Series XL

Aanbod van alle streamingdiensten in Nederland

Streamwijzer vergelijkt het aanbod van de streamingdiensten in Nederland. Momenteel is er overzicht van films en series op NetflixVideolandZiggo GO Movies & SeriesAmazon Prime Video, Film1, NPO Start Plus en NLZIET. Het aanbod per streamingdienst vind je hier: