Wat is Ziggo GO Movies & Series?

Hier vind je antwoord op de vraag: wat is Ziggo GO Movies & Series? Ook vind je op Streamwijzer welke titels op Ziggo GO Movies & Series staan. Dit vind je overzichtelijker in de lijst met Ziggo Movies & Series aanbod. Die lijst wordt regelmatig bijgewerkt om hem zo up-to-date mogelijk te houden.

Wat is Ziggo Movies & Series?

De streamingdienst van Ziggo GO heet Ziggo Movies & Series en is inmiddels een paar jaar beschikbaar in Nederland. Ziggo Movies & Series is af te sluiten wanneer je al klant bent bij Ziggo. Je zult dus eerst TV en/of internet van Ziggo moeten nemen om toegang te hebben tot de streamingdienst voor een bedrag van EUR 11,95 per maand. Hierbij hebben we het over de XL versie. Die bevat namelijk alle mogelijke films en series die de streamingdienst aanbiedt. Meer informatie over de drie Ziggo Movies & Series pakketten vind je hier.

Ziggo Movies & Series abonnement

Het nemen van een Ziggo GO Movies & Series abonnement heeft een aantal voordelen. Allereerst past de omgeving binnen je Ziggo account van TV en Internet en zijn er wel eens combinatiedeals mogelijk voor het verkrijgen van Ziggo Movies & Series. In de volgende tabel vergelijken we het Ziggo Movies & Series abonnement met een account bij de andere streamingdiensten.

Bekijk ook ons overzicht met het complete Ziggo Movies & Series aanbod.

NetflixVideolandZiggoAmazon
Minimale prijs per maand na proefperiode7,998,9911,955,99
HD beschikbaarJaJaNeeJa
Ultra HD beschikbaarJaNeeNeeJa
Kijken op elke laptop, tablet, computer, spelcomputer, smartphone en tvJaJaNeeJa
Altijd opzegbaarJaJaJaJa
Gratis proefperiodeNeeJa, twee wekenNeeJa, een maand
Grootte aanbod (schaal 1-5)5322
Aanbod eigen OriginalsJaJaNeeJa
Abonnement mogelijk zonder andere verplichtingenJaJaNeeJa

Wat zijn de verschillende Ziggo GO Movies & Series abonnementen?

In de rapportage van Streamwijzer spreken we Ziggo GO Movies en Series XL pakket gezien de volledigheid van de films en series die in dat pakket aangeboden worden. Hier leggen we het verschil uit tussen de drie beschikbare pakketten.

Ziggo GO Movies en Series zit standaard bij de Alles-in-1 pakketten. Dat zijn de pakketten Ziggo Complete en Max. Als je los Ziggo GO Movies en Series wilt kost dat EUR 6,95 per maand.

Ziggo Movies & Series L is enkel beschikbaar voor klanten van Vodafone en Ziggo. Tot afgelopen jaar was Ziggo ‘The Home of HBO’, maar deze samenwerking is vanwege de lancering van HBO Max in Nederland in 2022 gestopt per 1 januari 2022. Daardoor verdwenen topseries als Game of Thrones, The Sopranos, Chernobyl en The Wire uit het aanbod, maar er zullen voorlopig nog wel een paar titels als Mare of Easttown, The White Lotus en het derde seizoen van Succession in het aanbod blijven. Verder start de streamingdienst het nieuwe jaar met een partnership met ViacomCBS Global Distribution Group, waardoor nieuwe titels als Ray Donovan en Dexter online zullen verschijnen naast titels als American Rust, City on a Hill, Evil, Californication en The Affair.

Ziggo Movies & Series XL is het meest complete pakket dat je kan nemen bij Ziggo. Naast de honderden series en films, inclusief het eerdergenoemde aanbod, krijg je meer dan 50 extra zenders (waarvan 10 kinderzenders). Ziggo Movies & Series XL krijg je bij het Alles-in-1 pakket Ziggo Max. Dit kost los EUR 11,95 per maand.

Ziggo GO Movies & Series opzeggen

Wil je je abonnement van Ziggo Movies en Series opzeggen? Het makkelijkste kun je bellen naar de klantenservice van Ziggo. Dat is gratis via het nummer 1200 (vanaf een vaste lijn met aansluiting van Ziggo) of kost het normale tarief als je belt naar 0900 – 1884 zonder bijkomende kosten.

Ook is er een heel simpel opzegformulier online of per post. Dat opzegformulier is eenvoudig in te vullen en vind je hier. Daarbij moet je de volgende optie moet aankruisen om het Movies & Series pakket op te zeggen:

Extra dienst: Extra zenderpakket opzeggen, bijvoorbeeld FOX Sports, Film1 of Movies & Series XL