Vandaag begonnen: seizoen 2 van ‘Special Forces VIPS’ op Videoland

In Slovenië gingen tien BN’ers eind vorig jaar een keiharde strijd aangegaan op militaire training in Special Forces VIPS: Wie Durft Wint. Na een uiterst succesvol eerste seizoen was de vraag of en wanneer er nieuwe afleveringen zouden komen. Lees snel verder voor het antwoord op de vraag: wanneer komt Special Forces VIPS seizoen 2 op Videoland? Ook vind je alles wat we tot nu toe weten over het nieuws, de cast en de trailer van de nieuwe afleveringen.

Wanneer komt Special Forces VIPS seizoen 2 op Videoland?

Nadat in het eerste seizoen Alkan Cöklü, Hannelore Zwitserlood, Gaby Blaaser, Dave Roelvink, Tim Haars, Roy Meyer, Giel Beelen, Jamie Trenité, Nouchka Fontijn en Imanuelle Grives meededen aan deze bijzonder zware opleiding, bleek dat de kijker van het programma had gesmuld. RTL liet weten dat wekelijks bijna de helft van alle Videoland-abonnees klaar zat om een nieuwe aflevering te kijken. Daarmee staat de serie in de top drie van best bekeken titels van het afgelopen jaar op Videoland.

Het is dan ook geen verrassing dat er een tweede seizoen in het verschiet ligt. Één dag voor de start van het vergelijkbare programma Kamp van Koningsbrugge Special Edition werd uiteindelijk bekendgemaakt wat de startdatum van Special Forces VIPS seizoen 2 is: 2 november 2022. De deelnemende BN’ers zijn dit jaar met eentje meer, dus elf personen gaan nu de uitdaging aan: Ferry Doedens, Sylvia Geersen, Kaj Gorgels, Henk Grol, Mariska van Kolck, Donny Roelvink, Mark Schaaf, Denzel Slager, Ouassima Tajmout, Marianne Timmer en Thijs Zeeman.

Waar gaat Special Forces VIPS over?

Tien BN’ers geven de controle volledig uit handen en gaan mee op een keiharde training van de Special Forces. Ze leveren letterlijk alles in; hun luxe, bezittingen, persoonlijkheid, ego en status. Twee weken lang gaan ze mee met de Special Forces op de zwaarste militaire training en ondervinden ze aan den lijven waartoe een mens in staat is, verleggen ze hun grenzen en komen ze oog in oog te staan met hun grootste angsten.

TitelSpecial Forces VIPS
SoortSerie
Jaar2021
TaalNederlands
Duur1 seizoen
CategorieReality
DeelnemersAlkan Cöklü, Hannelore Zwitserlood, Gaby Blaaser, Dave Roelvink, Tim Haars, Roy Meyer, Giel Beelen, Jamie Trenité, Nouchka Fontijn, Imanuelle Grives

Komt er een Special Forces VIPS seizoen 3 of is S2 het laatste seizoen van de serie?

Inmiddels is al bekend dat er een derde deel van de serie op de planning staat bij RTL. We houden je op de hoogte via de website en social media kanalen van Streamwijzer zodra we meer te komen over de verwachte releasedatum.

Welke teaser of trailer is er van Special Forces VIPS seizoen 2?

Hieronder vind je direct de aankondiging van het tweede seizoen van Special Forces VIPS.


Veelgestelde vragen


Synopsis: Videoland