Wanneer komt ‘Special Forces VIPS’ seizoen 2 op Videoland?

In Slovenië zijn tien BN’ers een keiharde strijd aangegaan op militaire training in Special Forces VIPS: Wie Durft Wint. Na een uiterst succesvol eerste seizoen is de vraag of en wanneer er nieuwe afleveringen komen. Lees snel verder voor het antwoord op de vraag: wanneer komt Special Forces VIPS seizoen 2 op Videoland? Ook vind je alles wat we tot nu toe weten over het nieuws, de cast en de trailer van de nieuwe afleveringen.

Wanneer komt Special Forces VIPS seizoen 2 op Videoland?

Nadat in het eerste seizoen Alkan Cöklü, Hannelore Zwitserlood, Gaby Blaaser, Dave Roelvink, Tim Haars, Roy Meyer, Giel Beelen, Jamie Trenité, Nouchka Fontijn en Imanuelle Grives meededen aan deze bijzonder zware opleiding, bleek dat de kijker van het programma had gesmuld. RTL liet weten dat wekelijks bijna de helft van alle Videoland-abonnees klaar zat om een nieuwe aflevering te kijken. Daarmee staat de serie in de top drie van best bekeken titels van het afgelopen jaar op Videoland.

Het is dan ook geen verrassing dat er een tweede seizoen in het verschiet ligt. Helaas hebben we hier enkel nog een bevestiging van verlenging van ontvangen, maar nog geen geschatte release datum. Naar verwachting zal het ergens later in 2022 zijn, maar dit is nog niet bevestigd. We laten het als eerste weten via je mail zodra we meer te horen krijgen over de deelnemers of datum van première.

Waar gaat het verhaal van Special Forces VIPS over?

Tien BN’ers geven de controle volledig uit handen en gaan mee op een keiharde training van de Special Forces. Ze leveren letterlijk alles in; hun luxe, bezittingen, persoonlijkheid, ego en status. Twee weken lang gaan ze mee met de Special Forces op de zwaarste militaire training en ondervinden ze aan den lijven waartoe een mens in staat is, verleggen ze hun grenzen en komen ze oog in oog te staan met hun grootste angsten.

TitelSpecial Forces VIPS
SoortSerie
Jaar2021
TaalNederlands
Duur1 seizoen
CategorieReality
DeelnemersAlkan Cöklü, Hannelore Zwitserlood, Gaby Blaaser, Dave Roelvink, Tim Haars, Roy Meyer, Giel Beelen, Jamie Trenité, Nouchka Fontijn, Imanuelle Grives

Komt er een Special Forces VIPS seizoen 3 of is S2 het laatste seizoen van de serie?

Aangezien het tweede seizoen van Special Forces VIPS nog moet verschijnen, is nu ook nog niet bekend of er een derde deel van de serie op de planning staat bij RTL. We houden je op de hoogte via de website en social media kanalen van Streamwijzer.

Welke teaser of trailer is er van Special Forces VIPS seizoen 2?

Er is nog geen trailer van het tweede seizoen van Special Forces VIPS te zien, maar je kunt nog wel genieten van de onderstaande aankondiging van S1.

Special Forces VIPS: Wie Durft Wint | Elke Maandag

Veelgestelde vragen

  • Waar kun je de serie Special Forces VIPS online kijken?

    Special Forces VIPS is op dit moment alleen op Videoland te zien, omdat het een Original serie van de streamingdienst is. Hij is en zal dus niet te zien zijn op Netflix, Amazon Prime Video, Disney+ of een ander video on demand-platform.

  • Wanneer komt seizoen 2 van Special Forces VIPS op Videoland?

    Op dit moment is nog niet bekend wanneer het tweede seizoen van Special Forces VIPS te zien zal zijn op Videoland. We laten het je als eerste weten via je mail zodra we meer horen.


Synopsis: Videoland

Wij zijn gek op het streamen van films, series, sport, podcasts en luisterboeken. Jij ook? Volg ons dan via onze website en social media kanalen voor het laatste nieuws over de beste content op de streamingdiensten in Nederland.