Vanavond begint de loodzware strijd in ‘Kamp van Koningsbrugge Special Edition’

Gisteren werd nog bekendgemaakt wanneer seizoen 2 van Special Forces VIPS van start gaat en vandaag kunnen we ons opmaken voor de nieuwste afleveringen van Kamp van Koningsbrugge Special Edition. Het wordt weer een loodzware opgave voor de deelnemers, want zijn worden in tien weken tijd opgeleid tot commando. De grote vraag: wie haalt het einde? In deze speciale editie zijn het geen gewone burgers die deze uitdaging aangaan, maar bekende Nederlanders. De eerste aflevering is vanavond te zien op NPO 1 en terug te kijken bij NLZIET.

Ga direct naar NLZIET en kijk 14 dagen gratis naar meer dan 200.000 programma’s, series en films van SBS, RTL, NPO en meer ✅

Bekende Nederlanders in ‘Kamp van Koningsbrugge Special Edition’

Wat hebben bekende Nederlanders eigenlijk allemaal in hun mars? Dat is de vraag die beantwoord gaat worden in deze speciale editie van Kamp van Koningsbrugge. Tien BN’ers moeten hun ijzeren discipline en wilskracht uit hun tenen zuigen om een van de zwaarste opleidingen van Nederland te kunnen volbrengen. Zij worden in de loodzware training van de Special Forces opgeleid tot commando. Zowel fysiek als mentaal moeten ze tot het gaatje gaan—en ze worden zeker niet gespaard omdat ze toevallig bekend zijn.

De tien cursisten kunnen we alvast aan je voorstellen. De deelnemers zijn deze editie acteur Tarikh Janssen (bekend van Ik Wist Het), presentatrice en journaliste Natasja Gibbs, YouTuber en presentatrice Iris Enthoven, spreker Edino van Dorsten (bekend van De Kinderen van Ruinerwold), oud-voetbalster Daphne Koster, zanger Ruben Annink, presentatrice en verslaggever Celine Huijsmans, acteur Niels Gomperts (bekend van Penoza), drummer van Chef’special Wouter Prudon en oud-deelnemer van Drag Race Holland Boris Scheurs. Uiteraard zorgt Jeroen van Koningsbrugge weer voor de mentale ondersteuning.

Uitzendschema van dit seizoen

De eerste aflevering van Kamp van Koningsbrugge Special Edition wordt op donderdag 13 oktober om 20:35 uur uitgezonden op NPO 1. Vervolgens kun je iedere week op de donderdag voor de buis gaan zitten voor een gloednieuwe aflevering. Tegelijk met de tv-uitzending is de aflevering ook te zien bij streamingdienst NLZIET.

Mocht dit seizoen net als vorige keer opnieuw negen uitzendingen tellen, dan zou het uitzendschema er als volgt uit komen te zien. Dit is echter nog niet officieel bekendgemaakt.

AfleveringWeekdagTv (NPO 1) en NLZIETTijd
1Donderdag13 oktober 202220:35 uur
2Donderdag20 oktober 202220:35 uur
3Donderdag27 oktober 202220:35 uur
4Donderdag3 november 202220:35 uur
5Donderdag10 november 202220:35 uur
6Donderdag17 november 202220:35 uur
7Donderdag24 november 202220:35 uur
8Donderdag1 december 202220:35 uur
9Donderdag8 december 202220:35 uur

Meer informatie over ‘Kamp van Koningsbrugge Special Edition’

IJzeren discipline en wilskracht zijn nodig om een van de zwaarste opleidingen van Nederland te kunnen volbrengen. Die van de Special Forces, de best getrainde militaire eenheid van ons land. In Kamp Van Koningsbrugge Special Edition ondergaan tien bekende burgers deze loodzware training.

Wie haalt het eind van dit unieke experiment waarbij zowel fysiek als mentaal het uiterste wordt gevraagd? Jeroen van Koningsbrugge is daar om zijn rekruten een hart onder de riem te steken.


Synopsis: AVROTROS

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.