Dit zijn de deelnemers van ‘Special Forces VIPS’ seizoen 2

Kijkers smullen van programma’s waarin bekende of onbekende Nederlanders de loodzware Special Forces-opleiding moeten zien te volbrengen. Nadat Kamp van Koningsbrugge op 13 oktober van start is gegaan, kunnen we binnenkort ook alweer genieten van het tweede seizoen van Special Forces VIPS. Vanaf 2 november 2022 is de allereerste aflevering hiervan exclusief te zien op Videoland, maar welke BN’ers doen er eigenlijk mee? Dat lees je hieronder.

Welke BN’ers doen mee aan ‘Special Forces VIPS’ seizoen 2?

Het eerste seizoen van Special Forces VIPS was een groot succes. Hierin moesten BN’ers als Gaby Blaaser, Dave Roelvink en Giel Beelen tijdens een training in de bossen van Slovenië alles inleveren: hun luxe en bezittingen, maar ook het contact met het thuisfront en zelfs hun naam en persoonlijkheid. Terwijl ze de zwaarste militaire training die er is moesten zien te volbrengen, waren ze slechts een nummer. Wie was er sterk genoeg om het einde te halen?

Deze populaire serie keert binnenkort terug, maar welke bekende burgers gaan deze keer weer hun grenzen verleggen? Deze keer doen er elf bekende Nederlanders mee:

 • Presentator Kaj Gorgels
 • Acteur Ferry Doedens
 • Influencer Donny Roelvink
 • Judoka Henk Grol
 • Presentator Thijs Zeeman
 • Reality-ster Denzel Slager
 • Presentator Mark Schaaf
 • Schaatser Marianne Timmer
 • Musicalster Mariska van Kolck
 • Model Sylvia Geersen
 • Presentator Ouassima Tajmout

‘Special Forces VIPS’ seizoen 2 is vanaf 2 november te zien

Het tweede seizoen van Special Forces Vips gaat op woensdag 2 november van start op Videoland. De serie is exclusief op deze streamingdienst te vinden, waar iedere woensdag een gloednieuwe aflevering live zal staan. Als er net als vorig seizoen weer zes afleveringen zijn levert dit het volgende uitzendschema op. Dit is echter nog niet officieel bevestigd.

AfleveringWeekdagDatum
1Woensdag2 november 2022
2Woensdag9 november 2022
3Woensdag16 november 2022
4Woensdag23 november 2022
5Woensdag30 november 2022
6Woensdag7 december 2022

Meer informatie over de serie

Tien BN’ers geven de controle volledig uit handen en gaan mee op een keiharde training van de Special Forces. Ze leveren letterlijk alles in; hun luxe, bezittingen, persoonlijkheid, ego en status. Twee weken lang gaan ze mee met de Special Forces op de zwaarste militaire training en ondervinden ze aan den lijven waartoe een mens in staat is, verleggen ze hun grenzen en komen ze oog in oog te staan met hun grootste angsten.

TitelSpecial Forces VIPS
SoortSerie
Jaar2021–
Duur2 seizoenen
TaalNederlands
CategorieReality
DeelnemersKaj Gorgels, Ferry Doedens, Donny Roelvink, Henk Grol, Thijs Zeeman, Denzel Slager, Mark Schaaf, Marianne Timmer, Mariska van Kolck, Sylvia Geersen, Ouassima Tajmout

Synopsis: Videoland

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.