Wanneer komt ‘Oogappels’ seizoen 6?

Het vijfde seizoen van Oogappels is in november afgesloten met de allerlaatste aflevering. Maar blijft het hierbij of komen er nog meer episodes? Oftewel: komt er een Oogappels seizoen 6? En wanneer dan? In dit artikel geven wij het verlossende antwoord en delen we alles wat we er tot nu toe over weten.

Alles over ‘Oogappels’ seizoen 6

In dit artikel vertellen we je alles wat je moet weten over Oogappels seizoen 6, zodat je alle up-to-date informatie op een rijtje hebt.

— Klik om te springen op deze pagina —
Komt er een Oogappels seizoen 6?
📅 Wanneer komt seizoen 6?
🍿 Wat is het verhaal?

Komt er een ‘Oogappels’ seizoen 6?

Yes, goed nieuws voor fans van Oogappels: het is nog niet voorbij. Na het vijfde seizoen staat er ook een zesde seizoen op het programma. Dit heeft actrice Bracha Doesburgh aan de VARAgids bevestigd. “We willen allemaal dat het nog even doorgaat,” laat ze weten.

Het vijfde seizoen werd de afgelopen maanden uitgezonden. De serie maakte op 13 september een comeback en liep tot de seizoensfinale op 15 november. Streamers konden echter al een aantal weken eerder aan het bingen slaan: alle afleveringen waren direct te zien op NLZIET via NPO Plus.

Wanneer komt seizoen 6 van ‘Oogappels’ op tv?

Wanneer het zesde seizoen van Oogappels precies zal verschijnen, is op dit moment nog niet bekend. Als we de lijn van de vorige seizoenen volgen, zal het ergens in de nazomer van 2024 zover zijn. Uiteraard delen we de laatste nieuwtjes met je op onze website en deze pagina en blijf je zo altijd up-to-date.

📺 Op de hoogte blijven van de nieuwste films en series op de Nederlandse televisie? Houd dan vooral onze website in de gaten, laat je informeren via je mail of volg ons op social media.

Waar gaat het verhaal van ‘Oogappels’ over?

Oogappels is een Nederlandse dramaserie van BNNVARA. Deze serie draait om vier verschillende gezinnen waarvan de pubers op dezelfde middelbare school zitten. Alle ouders hebben te maken met de dagelijkse puberproblemen en verschillende ideeën over het oplossen hiervan.

TitelOogappels
Jaar2019-
SoortSerie
Duur5 seizoenen
TaalNederlands
CategorieDrama
MakersWill Koopman, Roos Ouwehand, Lex Passchier
CastBracha van Doesburgh, Ramsey Nasr, Malou Gorter, Jeroen Spitzenberger, Sam Ghilane, Mike Libanon, Eva van der Gucht, Juna de Leeuw, Vera de Vries, Susan Radder, Thor Braun, Noah de Nooij, Ciraj Amalal, Maas Bronkhuyzen

Synopsis: NLZIET

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.