Wanneer komt seizoen 5 van ‘Oogappels’?

In september is het vierde seizoen van de Nederlandse hitserie Oogappels eindelijk van start gegaan op NPO 1 en inmiddels is ook dit deel weer volledig uitgezonden, net als de razend populaire kerstfilm Kerstappels. Het complete vierde seizoen was al vanaf het begin vooruit te kijken via de streamingdienst NLZIET. Veel fans vragen zich nu echter af: wanneer komt Oogappels seizoen 5? In dit artikel geven wij het verlossende antwoord en delen we alles wat we er tot nu toe over weten.

Komt er een ‘Oogappels’ seizoen 5?

Yes, goed nieuws voor fans van Oogappels: er komt een vijfde seizoen aan! Slechts een kleine week nadat de eerste aflevering van seizoen 4 uitgezonden werd, maakte het officiële Instagram-account van de serie dit bekend. Gezien de goede kijkcijfers is dit op zich geen verrassing, maar wel leuk nieuws.

Wanneer komt seizoen 5 van ‘Oogappels’ op tv?

Op dit moment is het nog niet bekendgemaakt wanneer het vijfde seizoen van Oogappels verschijnt. In 2019 verscheen de serie voor het eerst op de publieke omroep. Dit was in het voorjaar, waarna in het voorjaar van 2020 en 2021 het tweede en derde seizoen verschenen. Deze traditie werd dit jaar verbroken, toen we tot september moesten wachten op een vierde seizoen. We verwachten het vijfde seizoen dan ook niet in het voorjaar van 2023, maar eerder na de zomer. Uiteraard laten we het direct via je mail weten zodra we meer (officiële) informatie over S5 krijgen.

Waar gaat het verhaal van ‘Oogappels’ over?

Oogappels is een Nederlandse dramaserie van BNNVARA. Deze serie draait om vier verschillende gezinnen waarvan de pubers op dezelfde middelbare school zitten. Alle ouders hebben te maken met de dagelijkse puberproblemen en verschillende ideeën over het oplossen hiervan.

TitelOogappels
Jaar2022
SoortSerie
Duur4 seizoenen
TaalNederlands
CategorieDrama
MakersWill Koopman, Roos Ouwehand, Lex Passchier
CastBracha van Doesburgh, Ramsey Nasr, Malou Gorter, Jeroen Spitzenberger, Sam Ghilane, Mike Libanon, Eva van der Gucht, Juna de Leeuw, Vera de Vries, Susan Radder, Thor Braun, Noah de Nooij, Ciraj Amalal, Maas Bronkhuyzen
Oogappels seizoen 4 - TRAILER

Synopsis: NLZIET

Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.