Wanneer komt seizoen 5 van ‘Oogappels’?

In september vorig jaar is het vierde seizoen van de Nederlandse hitserie Oogappels uitgezonden op NPO 1 en inmiddels is ook dit deel weer volledig voltooid, net als de razend populaire kerstfilm Kerstappels. Hierdoor krijgen we steeds vaker de vraag: komt er Oogappels seizoen 5? En wanneer dan? In dit artikel geven wij het verlossende antwoord en delen we alles wat we er tot nu toe over weten.

Alles over ‘Oogappels’ seizoen 5

Oogappels verscheen voor het eerst op de buis in 2019. Inmiddels zijn er vier seizoenen verschenen en kijken we reikhalzend uit naar nieuwe afleveringen. Genoeg redenen om hier op het vijfde seizoen van Oogappels in te gaan.

— Klik om te springen op deze pagina —
Komt er een Oogappels seizoen 5?
📅 Wanneer komt seizoen 5?
🍿 Wat is het verhaal?

Komt er een ‘Oogappels’ seizoen 5?

Yes, goed nieuws voor fans van Oogappels: er komt een vijfde seizoen aan! Slechts een kleine week nadat de eerste aflevering van seizoen 4 uitgezonden werd, maakte het officiële Instagram-account van de serie dit bekend. Gezien de goede kijkcijfers is dit op zich geen verrassing, maar wel leuk nieuws. Ook een zesde seizoen is inmiddels aangekondigd. De populaire Nederlandse serie blijft dus voorlopig op de buis.

Wanneer komt seizoen 5 van ‘Oogappels’ op tv?

Onlangs is bekendgemaakt dat het vijfde seizoen van Oogappels op woensdag 13 september verschijnt. Dit is in lijn met het vorige seizoen.

In 2019 verscheen de serie voor het eerst op de publieke omroep. Dit was in het voorjaar, waarna in het voorjaar van 2020 en 2021 het tweede en derde seizoen verschenen. Deze traditie werd dit jaar verbroken, toen we tot september moesten wachten op een vierde seizoen. Ook nu is het in september dus zover.

📺 Op de hoogte blijven van de nieuwste films en series op de Nederlandse televisie? Houd dan vooral onze website in de gaten, laat je informeren via je mail of volg ons op social media.

Waar gaat het verhaal van ‘Oogappels’ over?

Oogappels is een Nederlandse dramaserie van BNNVARA. Deze serie draait om vier verschillende gezinnen waarvan de pubers op dezelfde middelbare school zitten. Alle ouders hebben te maken met de dagelijkse puberproblemen en verschillende ideeën over het oplossen hiervan.

TitelOogappels
Jaar2019-
SoortSerie
Duur5 seizoenen
TaalNederlands
CategorieDrama
MakersWill Koopman, Roos Ouwehand, Lex Passchier
CastBracha van Doesburgh, Ramsey Nasr, Malou Gorter, Jeroen Spitzenberger, Sam Ghilane, Mike Libanon, Eva van der Gucht, Juna de Leeuw, Vera de Vries, Susan Radder, Thor Braun, Noah de Nooij, Ciraj Amalal, Maas Bronkhuyzen

Synopsis: NLZIET

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.