Waar kun je ‘Oogappels’ online terug (en vooruit) kijken als je de uitzending gemist hebt?

Puberstress en ouderleed… Oogappels is al jaren een van de meest populaire Nederlandse series en draait om de ouders van vier volkomen verschillende gezinnen die worstelen met de opvoeding. In september 2023 gaat het vijfde seizoen van de serie van start op NPO 1. Heb je de uitzending van Oogappels gemist? Wees niet getreurd, want gelukkig kun je alle afleveringen en seizoenen online terugkijken. In dit artikel geven wij aan of deze serie op het moment van schrijven te bekijken is op streamingdiensten zoals NLZIET, Amazon Prime Video, Disney+, HBO Max, Netflix, Pathé Thuis, SkyShowtime, Viaplay, Videoland of dat streaming op een ander video on demand-platform mogelijk is.

Ga nu naar NLZIET en kijk 14 dagen gratis naar meer dan 200.000 programma’s, series en films van SBS, RTL, NPO en meer ✅

Waar kun je de serie ‘Oogappels’ online kijken?

Oogappels wordt van 13 september 2023 tot 15 november 2023 iedere woensdag om 20:35 uur uitgezonden op NPO 1. Dan is het ook mogelijk om de serie online terug te kijken. Hieronder zie je waar dit mogelijk is.

NLZIET➡️ Ga meteen naar Oogappels op NLZIET en kijk sinds 13 september 2023 naar afleveringen van het vijfde seizoen. Je kunt 14 dagen gratis kijken om dit video on demand-platform uit te proberen. Ook de eerdere seizoenen van de serie zijn hier te vinden.
⛔️ Amazon Prime VideoDeze videodienst heeft de serie niet in het aanbod opgenomen.
⛔️ Disney+Hier kun je momenteel niet naar de serie kijken.
⛔️ HBO MaxMomenteel kun je Oogappels niet kijken bij HBO Max.
⛔️ NetflixDeze serie is op het moment van schrijven niet te zien bij Netflix.
⛔️ ViaplayBij Viaplay is Oogappels nu niet te zien.
⛔️ VideolandIn het aanbod van Videoland is de serie nu niet te vinden.

Verhaal en trailer van ‘Oogappels’

Oogappels is een Nederlandse dramaserie van BNNVARA. Deze serie draait om vier verschillende gezinnen waarvan de pubers op dezelfde middelbare school zitten. Alle ouders hebben te maken met de dagelijkse puberproblemen en verschillende ideeën over het oplossen hiervan.

Streaming informatie over de serie

TitelOogappels
Jaar2019-
SoortSerie
Duur6 seizoenen
TaalNederlands
CategorieDrama
MakersWill Koopman, Roos Ouwehand, Lex Passchier
CastBracha van Doesburgh, Ramsey Nasr, Malou Gorter, Jeroen Spitzenberger, Sam Ghilane, Mike Libanon, Eva van der Gucht, Juna de Leeuw, Vera de Vries, Susan Radder, Thor Braun, Noah de Nooij, Ciraj Amalal, Maas Bronkhuyzen

Synopsis: NLZIET

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.