Wanneer komt aflevering 5 van ‘Clarkson’s Farm’ seizoen 3 op Amazon Prime Video?

De eerste vier afleveringen van Clarkson’s Farm seizoen 3 zijn nú te bingen op Amazon Prime Video. Het seizoen is hiermee echter nog niet afgelopen, want we hebben nog vier episodes tegoed. Misschien vraag je je daarom af: wanneer verschijnt aflevering 5 van Clarkson’s Farm seizoen 3? Wij laten het in dit artikel weten. Ook vertellen we je hoeveel afleveringen er precies zullen verschijnen.

→ Je kunt nu 30 dagen gratis naar alle films en series op Amazon Prime Video kijken ✅

Wanneer verschijnt aflevering 5 van ‘Clarkson’s Farm’ seizoen 3?

We zijn weer uitgenodigd op de boerderij van Jeremy Clarkson. Hij moet in het derde seizoen van Clarkson’s Farm een flink aantal problemen oplossen. Zo zorgt inflatie ervoor dat de prijzen van voorraden torenhoog zijn geworden en mislukken de oogsten door het warme weer. Hoe dit hem allemaal vergaat, zie je in de eerste vier afleveringen. Maar waar blijft aflevering 5?

Amazon Prime Video heeft ervoor gekozen om dit seizoen in twee delen online te gooien. Afleveringen 1-4 keek je vanaf vrijdag 3 mei, afleveringen 5-8 komen op vrijdag 10 mei. Hieronder bekijk je nog het uitzendschema van het seizoen.

AfleveringWeekdagDatum
1 ✅Vrijdag3 mei 2024
2 ✅Vrijdag3 mei 2024
3 ✅Vrijdag3 mei 2024
4 ✅Vrijdag3 mei 2024
5 Vrijdag10 mei 2024
6 Vrijdag10 mei 2024
7Vrijdag10 mei 2024
8Vrijdag10 mei 2024

Komt er een ‘Clarkson’s Farm’ seizoen 4 op Prime Video?

Eerder leek het derde seizoen het einde te zijn van de serie, door uitspraken van Clarkson over Meghan Markle, maar nu blijkt dat er tóch groen licht is gegeven voor nog een reeks vanaf de Diddly Squat Farm. Er komt dus zeker een vierde seizoen. Wanneer dat verschijnt, is nog onbekend.

📺 Je vindt een overzicht van alle verwachte titels in onze lijsten met nieuwe films en series op Amazon Prime Video per maand. Ook houden we je altijd op de hoogte via je mail en onze social media-kanalen.

Meer informatie over de serie

Jeremy Clarkson is een presentator, een omroeper en een man die de wereld rondreist om al schreeuwend in supercars zijwaarts te glijden. Hij is geen boer, wat jammer is, want hij heeft een boerderij van 1000 hectare op het Engelse platteland gekocht en besloten die zelf te gaan runnen, hoewel hij helemaal niets van boeren weet.


Synopsis: Amazon Prime Video

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.