Het is officieel: er komt een derde seizoen van ‘Clarkson’s Farm’ naar Amazon Prime Video

Hoewel het tweede seizoen nog moet verschijnen, weten we nu al dat fans nog lang geen afscheid hoeven te nemen van Clarkson’s Farm. Amazon Prime Video heeft namelijk een derde seizoen van dit bekroonde kijkcijferkanon besteld. We kunnen dus nog (minstens) twee keer terugkeren naar de Diddly Squat Farm op het Engelse platteland. Goed nieuws!

→ Je kunt nu 30 dagen gratis naar alle films en series op Amazon Prime Video kijken ✅

‘Clarkson’s Farm’ officieel verlengd met derde seizoen

In juni 2021 was Clarkson’s Farm voor het eerst te zien op Amazon Prime Video. Jeremy Clarkson kocht een boerderij van 1.000 hectare op het Engelse platteland en liet zich daarbij niet tegenhouden door zijn totale gebrek aan agrarische kennis. De kijkers smulden ervan en beloonden de serie met een dikke 9 op IMDb. Dat er razendsnel een tweede seizoen besteld werd, was dan ook niet gek.

Terwijl we daar op dit moment nog reikhalzend naar uitkijken, heeft fanfavoriet Kaleb Cooper ook alvast bevestigd dat het einde nog lang niet in zicht is. In onderstaande Instagram-post laat hij weten dat Amazon Prime Video een derde seizoen besteld heeft en dat zelfs het filmen hiervan al begonnen is.

Wanneer is ‘Clarkson’s Farm’ seizoen 2 te zien?

Nu een derde seizoen aangekondigd is, horen we je vragen: wanneer komt het tweede seizoen van Clarkson’s Farm dan eindelijk? Helaas is een officiële releasedatum nog niet bekendgemaakt, maar zoals Kaleb aangeeft zal het begin 2023 zover zijn.

Eerder heeft Jeremy Clarkson zelf dit ook al bevestigd in een reactie onder een andere Instagram-post. Hier vroeg een fan wanneer het nieuwe seizoen te zien zou zijn en antwoordde hij: “Het filmen eindigt midden juli. Het zou dus geëdit en klaar moeten zijn aan het begin van het nieuwe jaar.” Over een paar maanden zal het dus eindelijk zover zijn. Uiteraard hoor je het direct van ons als een exacte releasedatum bekend is. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief om geen enkel nieuwtje te missen.

Meer informatie over de film

Jeremy Clarkson is een presentator, een omroeper en een man die de wereld rondreist om al schreeuwend in supercars zijwaarts te glijden. Hij is geen boer, wat jammer is, want hij heeft een boerderij van 1000 hectare op het Engelse platteland gekocht en besloten die zelf te gaan runnen, hoewel hij helemaal niets van boeren weet.

TitelClarkson’s Farm
Jaar2021-
SoortSerie
Duur3 seizoenen
TaalEngels
CategorieReality, Documentaire, Komedie
IMDb9 uit 36.000 stemmen
CastJeremy Clarkson, Kaleb Cooper, Charlie Ireland, Lisa Hogan, Gerald Cooper, Ellen Helliwell, Kevin Harrison, Georgia Craig

Synopsis: Amazon Prime Video

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.