Waar kun je de serie ‘Clarkson’s Farm’ (2021-) online kijken?

Veel film- en serieliefhebbers vragen zich af hoe ze de serie Clarkson’s Farm (2021-) online kijken kunnen. In deze hilarische realityserie besluit Jeremy Clarkson—vooral bekend als journalist en presentator—om zijn eigen boerderij op het Engelse platteland te runnen. Terwijl hij helemaal niks van boeren afweet. In dit artikel geven wij aan of deze serie op het moment van schrijven te bekijken is op streamingdiensten zoals Amazon Prime Video, Disney+, HBO Max, Netflix, Viaplay, Videoland of dat streaming op een ander video on demand-platform mogelijk is.

Waar kun je de serie ‘Clarkson’s Farm’ (2021-) online kijken?

✅ Amazon Prime Video➡️ Ga meteen naar Clarkson’s Farm bij Amazon Prime Video. Bij dit video on demand-platform zijn de beide seizoenen van deze serie exclusief te zien. Als je je nu aanmeldt, dan kun je de eerste 30 dagen gratis kijken.
⛔️ Disney+Momenteel kun je deze serie niet kijken bij Disney+.
⛔️ HBO MaxDeze nieuwe videodienst heeft Clarkson’s Farm niet in het aanbod opgenomen.
⛔️ NetflixDeze serie is op het moment van schrijven niet te zien bij Netflix.
⛔️ ViaplayBij Viaplay is Clarkson’s Farm nu niet te zien.
⛔️ VideolandIn het aanbod van Videoland is de serie nu niet te vinden.

Verhaal en trailer van ‘Clarkson’s Farm’ (2021-)

Jeremy Clarkson is een presentator, een omroeper en een man die de wereld rondreist om al schreeuwend in supercars zijwaarts te glijden. Hij is geen boer, wat jammer is, want hij heeft een boerderij van 1000 hectare op het Engelse platteland gekocht en besloten die zelf te gaan runnen, hoewel hij helemaal niets van boeren weet.

De serie volgt een intens, slopend en vaak hilarisch jaar uit het leven van de meest onwaarschijnlijke boer van Groot-Brittannië en zijn team, terwijl ze te maken krijgen met het slechtste landbouwweer in decennia, ongehoorzame dieren, niet-reagerende gewassen en een onverwachte pandemie. Alleen geholpen door zijn bende agrarische medewerkers ontdekt Clarkson al snel dat een moderne boer natuurbeschermer, wetenschapper, herder, winkelier, vroedvrouw, ingenieur, boekhouder en tractorbestuurder moet zijn, vaak tegelijkertijd.

Ondanks de calamiteiten die zich voordoen, is dit zeker niet “The Grand Tour goes farming”. Hier op de boerderij hebben de mislukkingen echte emotionele gevolgen en Jeremy, volledig uit zijn comfortzone, moet op anderen leunen terwijl hij gewassen teelt, schapen hoedt en milieuprojecten uitvoert die hem na aan het hart liggen. En ja, je leest dat laatste goed. Dit is Jeremy Clarkson zoals je hem nog nooit hebt gezien.

Streaming informatie over de serie

TitelClarkson’s Farm
Jaar2021-
SoortSerie
Duur1 seizoen, 8 afleveringen
TaalEngels
CategorieReality, Documentaire, Komedie
IMDb9,0 uit 36.000 stemmen
CastJeremy Clarkson, Kaleb Cooper, Charlie Ireland, Lisa Hogan, Gerald Cooper, Ellen Helliwell, Kevin Harrison, Georgia Craig

Synopsis: Amazon Prime Video