Hoeveel afleveringen heeft ‘Mocro Maffia’ seizoen 5 eigenlijk?

Sinds begin juni is het vijfde seizoen van Mocro Maffia in volle gang op Videoland. Het verhaal is weer spijkerhard en wekelijks keken een heleboel fans uit naar nieuwe afleveringen. Maar hoe lang duurt het seizoen eigenlijk nog? Of met andere woorden: hoeveel afleveringen heeft Mocro Maffia seizoen 5? In dit artikel beantwoorden wij deze vraag en zetten we het uitzendschema voor je op een rijtje.

Lees ook: Top 10 – Kijktips voor de beste films en series elke week 🍿

Hoeveel afleveringen heeft seizoen 5 van ‘Mocro Maffia’?

Op vrijdag 2 juni ging het vijfde seizoen van Mocro Maffia in première, dus inmiddels zijn we alweer eventjes op weg. Iedere vrijdag zaten hordes fans klaar voor de nieuwe aflevering, maar hoeveel worden het er in totaal en wanneer is de seizoensfinale? Vorige seizoenen bevatten steeds zeven of acht afleveringen, dus dat verwachtten we ook deze keer weer. Dat bleek later ook te kloppen, want het slotstuk voorafgaand aan seizoen 6 werd na 7 afleveringen uitgezonden op vrijdag 14 juli 2023.

Uitzendschema van ‘Mocro Maffia’ seizoen 5

Nieuwe afleveringen van Mocro Maffia verschijnen iedere vrijdag op Videoland en het zijn er in totaal dus zeven. Bekijk hieronder het uitgebreide uitzendschema om alle informatie nog even op een rij te zien.

AfleveringTitelWeekdagDatum
1“Staatsvijand Yek?!”Vrijdag2 juni 2023
2“De Koning Is Dood, Leve De Koning”Vrijdag9 juni 2023
3“Just Thieves And Assassini”Vrijdag16 juni 2023
4“De Nood Die De Wet Breekt”Vrijdag23 juni 2023
5“Sing Like Pavarotti”Vrijdag30 juni 2023
6“Schoenen Uit!”Vrijdag7 juli 2023
7“Je Praat Teveel”Vrijdag14 juli 2023

Waar gaat het verhaal van ‘Mocro Maffia’ over?

De drie beste vrienden Romano, Potlood en De Paus maakten de overstap van de kleine criminaliteit naar het grotere werk. Binnen no time hebben ze de hele cocaïnehandel in Amsterdam in handen. Door een ruzie valt de vriendengroep uit elkaar, waardoor ze lijnrecht tegenover elkaar komen te staan. Successen worden in deze rauwe dramaserie afgewisseld met grote tegenslagen en keiharde afrekeningen.

TitelMocro Maffia
Jaar2018-
SoortSerie
Duur6 seizoenen
TaalNederlands
GenreMisdaad
CastAchmed Akkabi, Mandela Wee Wee, Robert de Hoog, Omar Ahaddaf, Walid Benmbarek, Yassine Fadel, Nasrdin Dchar, Oussama Ahammoud, Iliass Ojja

Synopsis: Videoland

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.