Wanneer komt een nieuw seizoen van ‘Met het Mes op Tafel’?

Op dit moment wordt het vorige seizoen van Met Het Mes Op Tafel, dat uit mei van dit jaar stamt, herhaald op de publieke omroep. Maar wanneer komt een nieuw seizoen van Met het Mes op Tafel op tv? Wij vertellen het je in dit artikel.

Ga direct naar NLZIET en kijk 14 dagen gratis naar meer dan 200.000 programma’s, series en films van SBS, RTL, NPO en meer ✅

Wanneer komt een nieuw seizoen van ‘Met het Mes op Tafel’?

Net zoals bij De Slimste Mens staan er ook bij Met het Mes op Tafel per jaar steevast twee seizoenen op het programma. In mei 2023 was er al een seizoen te zien, maar we hebben er in de laatste vijf maanden van het jaar dus nóg eentje tegoed.

Maar wanneer gaat deze van start? Dat kunnen we je vertellen: op maandag 25 september is het zover en zal de allereerste aflevering van het zevenentwintigste seizoen te zien zijn op NPO 2.

Dit kunnen we verwachten van het nieuwe seizoen

Voor de allerlaatste keer zal Herman van der Zandt te zien zijn als presentator van Met het Mes op Tafel. In 2015 nam hij het stokje over van Joost Prinsen, maar omdat hij bij de NOS stopt zal hij ook deze kennisquiz verlaten. Wie zijn opvolger zal zijn, weten we op dit moment nog niet. In september is het dus de laatste keer dat je Van der Zandt in actie kunt zien.

Het programma is al sinds 1997 een razend succes. Afgelopen mei was de 900ste aflevering te zien en nog altijd is de kennisquiz ieder jaar een waar kijkcijferkanon. Deelnemers moeten hierin vragen beantwoorden en bluffen met hun geld.

Waar gaat ‘Met het Mes op Tafel’ over?

In deze kennis- en blufquiz spelen de kandidaten een sluw vraag-en-antwoordspel.

TitelMet het Mes op Tafel
Jaar1997-
SoortSerie
Duur27 seizoenen
TaalNederlands
CategorieSpelshow
PresentatorHerman van der Zandt

Synopsis: NLZIET

Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.