Wanneer komt een nieuw seizoen van ‘Met het Mes op Tafel’ op tv?

Het twintigste seizoen van Met Het Mes Op Tafel is onlangs tot een einde gekomen. De kennisquiz werd deze keer gepresenteerd door Sjoerd van Ramshort en werd weer massaal bekeken. Maar wanneer komt een nieuw seizoen van Met het Mes op Tafel op tv? Wij vertellen het je in dit artikel.

Ga direct naar NLZIET en kijk 14 dagen gratis naar meer dan 200.000 programma’s, series en films van SBS, RTL, NPO en meer ✅

Wanneer komt een nieuw seizoen van ‘Met het Mes op Tafel’?

Net zoals bij De Slimste Mens staan er ook bij Met het Mes op Tafel per jaar steevast twee seizoenen op het programma. In het voorjaar van 2024 was het twintigste seizoen dus al gezien, maar we hebben er dit jaar waarschijnlijk nóg eentje tegoed. Wanneer dit van start gaat is nog niet bekend, maar het zal in het najaar zijn. Uiteraard houden we je op de hoogte van de laatste nieuwtjes via je mail.

Waar gaat ‘Met het Mes op Tafel’ over?

In deze kennis- en blufquiz spelen de kandidaten een sluw vraag-en-antwoordspel.

TitelMet het Mes op Tafel
Jaar1997-
SoortSerie
Duur27 seizoenen
TaalNederlands
CategorieSpelshow
PresentatorHerman van der Zandt

Synopsis: NLZIET

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.