Waar kun je De Slimste Mens online terugkijken als je de uitzending gemist hebt?

Philip Freriks en Maarten van Rossem voelen een flink aantal nieuwe kandidaten aan de tand in het De Slimste Mens 2023 zomerseizoen. De serie is sinds maandag 31 juli terug en dus geniet je zes weken lang van de kennisquiz. Heb je de uitzending van De Slimste Mens gemist? Wees niet getreurd, want gelukkig kun je alle afleveringen en seizoenen online terugkijken. Veel mensen vragen zich af waar je via internet dit programma gratis of betaald kunt streamen, dus in dit artikel geven wij aan of De Slimste Mens op streamingdiensten als NLZIET, Videoland, Netflix, HBO Max, Viaplay, Amazon Prime Video, Disney+ of andere video on demand-platforms in Nederland te zien is op dit moment.

Ga direct naar NLZIET en kijk 14 dagen gratis naar meer dan 200.000 programma’s, series en films van SBS, RTL, NPO en meer ✅

Waar kun je ‘De Slimste Mens’ online kijken?

Je kunt op het moment van schrijven online naar de serie De Slimste Mens kijken in Nederland. Hieronder vind je de verschillende opties.

NLZIET➡️ Ga meteen naar De Slimste Mens op NLZIET en kijk hier alle afleveringen van De Slimste Mens 2023 en vorige seizoenen terug. NLZIET is een streamingdienst waarop je in Nederland naar de serie kunt kijken via de NPO. Je kunt 14 dagen gratis kijken om dit video on demand-platform uit te proberen.
⛔️ Amazon Prime VideoOp Amazons video on demand-platform Prime Video kun je niet naar deze serie kijken op dit moment.
⛔️ Disney+Hier kun je momenteel niet naar de serie kijken.
⛔️ HBO MaxDeze videodienst heeft De Slimste Mens niet in het aanbod opgenomen.
⛔️ NetflixDe meerdere seizoenen van deze serie zijn niet bij marktleider Netflix te streamen op het moment van schrijven.
⛔️ ViaplayBij Viaplay is deze titel nu niet te zien.
⛔️ VideolandIn het aanbod van Videoland is de serie ook niet terug te vinden.

Hoe laat en waar komt ‘De Slimste Mens’ op tv in 2023?

Sinds maandag 31 juli kun je iedere werkdag naar De Slimste Mens kijken op NPO 1. De afleveringen worden uitgezonden om 20:30 uur. Er zullen dertig afleveringen (dus zes weken) volgen, waardoor de laatste te zien is op vrijdag 8 september.

Is zes weken De Slimste Mens nou écht niet genoeg voor jou, dan hebben we trouwens nog goed nieuws: er komt nog een reeks aan deze nazomer. Op NPO Start en NLZIET kijk je vanaf 11 september vijf dagen lang naar De Slimste Mens: All Stars. In deze online serie nemen oud-kandidaten het tegen elkaar op en proberen ze tóch nog de felbegeerde titel van de slimste mens in de wacht te slepen.

Streaming informatie over de serie

In De Slimste Mens strijden verschillende deelnemers tegen elkaar in een reeks rondes waarbij ze moeten laten zien hoe slim ze zijn. Geniet van spannende en uitdagende quizvragen en probeer te raden wie er als slimste uit de bus zal komen. Elke aflevering elimineert een deelnemer totdat er uiteindelijk één winnaar overblijft.

TitelDe Slimste Mens
Jaar2006-
SoortSerie
Duur22 seizoenen
TaalNederlands
CategorieSpelshow
PresentatorPhilip Freriks
JuryMaarten van Rossem

Synopsis: NLZIET

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.