Waar kun je ‘Met Het Mes Op Tafel’ online terugkijken als je de uitzending gemist hebt?

Met Het Mes Op Tafel is terug op tv. Sjoerd van Ramshorst presenteert het splinternieuwe seizoen van de kennisquiz en daar kun je iedere werkdag om 19:50 uur van genieten op NPO 2. Maar wat nou als je de uitzending gemist hebt? Gelukkig kun je alle afleveringen nog online terugkijken. In dit artikel geven wij aan of dit programma op het moment van schrijven te bekijken is op streamingdiensten.

Ga nu naar NLZIET en kijk 14 dagen gratis naar meer dan 200.000 programma’s, series en films van SBS, RTL, NPO en meer ✅

Waar kun je het tv-programma ‘Met Het Mes Op Tafel’ online kijken?

Met Het Mes Op Tafel wordt sinds maandag 12 februari iedere werkdag uitgezonden op NPO 2. In de onderstaande tabel vind je meer informatie over de streamingmogelijkheden.

✅ NLZIET➡️ Ga meteen naar Met Het Mes Op Tafel bij NLZIET. Omdat het programma op tv wordt uitgezonden, is het mogelijk om alle afleveringen online via NLZIET terug te kijken. Bovendien kun je eerdere seizoenen ook terugkijken bij de streamingdienst. Je kunt een abonnement nu 14 dagen gratis uitproberen.
⛔️ Amazon Prime VideoMet een abonnement bij Amazons streamingdienst Prime Video kun je op het moment van schrijven niet dit programma zien.
⛔️ Disney+Momenteel kun je dit programma niet kijken bij Disney+.
⛔️ HBO MaxDeze nieuwe videodienst heeft Met Het Mes Op Tafel niet in het aanbod opgenomen.
⛔️ NetflixDit tv-programma is op het moment van schrijven niet te zien bij Netflix.
⛔️ ViaplayBij Viaplay is de titel nu niet te zien.
⛔️ VideolandRTL is niet de eigenaar van Met Het Mes Op Tafel en daarom vind je dit programma helaas niet terug op Videoland.

Verhaal van ‘Met Het Mes Op Tafel’

In deze kennis- en blufquiz spelen de kandidaten een sluw vraag-en-antwoordspel.

Streaming informatie over de serie

TitelMet het Mes op Tafel
Jaar1997-
SoortSerie
Duur26 seizoenen
TaalNederlands
CategorieSpelshow
PresentatorHerman van der Zandt

Synopsis: NLZIET

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.