Wanneer komt ‘Deadpool & Wolverine’ op Disney+?

Het is weer tijd voor een bezoekje aan de bioscoop. Na twee eerdere films staat er namelijk een derde Marvel-titel over Ryan Reynolds’ Deadpool op het programma. Veel kijkers vragen zich af of en wanneer Deadpool & Wolverine op Disney+ komt. In dit artikel delen we alles met je wat we tot nu toe weten.

→ Meld je nu aan bij Disney+ en krijg ruim 16% korting om naar alle films en series van Pixar, Star, Marvel, National Geographic, Star Wars en Disney te kijken ✅

Komt ‘Deadpool & Wolverine’ naar Disney+?

Deadpool & Wolverine is gedistribueerd door 20th Century Studios en Marvel. Daardoor kunnen we met grote zekerheid zeggen dat de film in de toekomst naar Disney+ komt, aangezien deze streamingdienst verbonden is aan de twee filmstudio’s. Ook andere Marvel-films, waaronder de vorige twee Deadpool-films, zijn hier te bekijken. We weten alleen niet wanneer zijn nieuwste titel daadwerkelijk te streamen zal zijn.

📺 Je vindt een overzicht van alle verwachte titels in onze lijsten met nieuwe films en series op Disney+ elke maand. Ook updaten we wekelijks het artikel met titels die binnenkort op Disney+ zullen verschijnen.

Wanneer komt ‘Deadpool & Wolverine’ op Disney+?

We verwachten Deadpool & Wolverine dus zeker op Disney+, maar wanneer we hem daar kunnen bewonderen is op dit moment nog niet bekend. We kunnen uiteraard wel een voorzichtige voorspelling doen. Een tijdje terug hield Disney standaard 49 dagen aan voordat zij bioscoopfilms online aanboden, wat voor deze film zou kunnen duiden op een streamingrelease op 11 september 2024 (de film verscheen in Nederland op 24 juli 2024 op het witte doek).

Helaas wil Disney de streamingrelease nog weleens uitstellen, zeker bij grote bioscoopfilms. Het is nu dus nog even afwachten welke window deze keer aangehouden wordt. Uiteraard houden we het laatste nieuws nauwlettend in de gaten en delen we het direct met je via je mail en onze social media-kanalen als er een officiële releasedatum gedeeld wordt.

Verhaal en trailer van de film

Marvel Studios presenteert hun grootste fout tot nu toe: Deadpool & Wolverine. Een energieloze Wade Wilson leeft een saai burgerleven. Zijn dagen als Deadpool, de huurmoordenaar met een flexibel moreel kompas, liggen achter hem. Maar wanneer zijn wereld bedreigd wordt, moet Wade met tegenzin opnieuw zijn pak aantrekken, samen met iemand die nog meer tegenzin… tegenzinniger? Het tegenzinnigste persoon? Hij moet een terughoudende Wolverine overtuigen om—Fuck. Synopsissen zijn fucking stom!


Synopsis: The Walt Disney Company Benelux

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.