Waar kun je de film ‘Deadpool & Wolverine’ (2024) online kijken?

Veel film- en serieliefhebbers vragen zich af hoe ze de film Deadpool & Wolverine (2024) online kijken kunnen. In deze derde film over Deadpool komt hij in het Marvel Cinematic Universe terecht en zorgt hij daar voor een hoop opschudding. Hieronder geven wij aan of deze film op het moment van schrijven te bekijken is op een van de streamingdiensten.

Waar kun je de film ‘Deadpool & Wolverine’ (2024) online kijken?

Deadpool 3 is vanaf 24 juli 2024 in de Nederlandse bioscopen te zien. Hieronder hebben we op een rijtje gezet of en waar je hem online kunt kijken.

🔜 Disney+➡️ Ga meteen naar Disney+. Deadpool & Wolverine werd gedistribueerd door Marvel en The Walt Disney Company en dus verwachten we hem hier in de toekomst. De exacte online releasedatum is nog niet bekend, maar de filmpagina staat wel al live. Ook kijk je bij deze streamingdienst naar de vorige Deadpool-films.
⛔️ Amazon Prime VideoDe film is op dit moment niet te streamen met een abonnement op Amazon Prime Video.
⛔️ HBO MaxIn het aanbod van HBO Max is deze film momenteel niet te vinden.
⛔️ NetflixDeze film is op het moment van schrijven niet te zien bij Netflix.
🔜 Pathé Thuis➡️ Zoek meteen naar Deadpool & Wolverine bij Pathé Thuis. Deze streamingdienst voegt films vaak als een van de eerste toe aan het aanbod. Ook Deadpool uit 2016 en Deadpool 2 uit 2018 bekijk je hier bij Pathé Thuis. En als je je nu gratis aanmeldt, dan kijk je je eerste film met tot 60% korting.
⛔️ SkyShowtimeMomenteel vind je deze titel niet terug in het aanbod van de nieuwe streamingdienst SkyShowtime in Nederland.
⛔️ ViaplayBij Viaplay is de film nu niet te zien.
⛔️ VideolandIn het aanbod van Videoland is de film nu niet te vinden.

Verhaal en trailer van ‘Deadpool & Wolverine’ (2024)

Marvel Studios presenteert hun grootste fout tot nu toe: Deadpool & Wolverine. Een energieloze Wade Wilson leeft een saai burgerleven. Zijn dagen als Deadpool, de huurmoordenaar met een flexibel moreel kompas, liggen achter hem. Maar wanneer zijn wereld bedreigd wordt, moet Wade met tegenzin opnieuw zijn pak aantrekken, samen met iemand die nog nog meer tegenzin… tegenzinniger? Het tegenzinnigste persoon? Hij moet een terughoudende Wolverine overtuigen om—Fuck. Synopsissen zijn fucking stom!

Streaming informatie over de film

TitelDeadpool & Wolverine
Jaar2024
SoortFilm
Duur2 uur en 7 minuten
TaalEngels
CategorieActie, Komedie
RegisseurShawn Levy
CastRyan Reynolds, Hugh Jackman, Emma Corrin, Leslie Uggams, Morena Baccarin, Rob Delaney, Karan Soni, Matthew Macfadyen

Synopsis: The Walt Disney Company Benelux

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.