Komt er een ‘Bridgerton’ seizoen 4 op Netflix? En wanneer dan?

Voor de derde keer kijken we mee met het wervelende leven van de familie Bridgerton op Netflix. Het derde seizoen draait om de opbloeiende liefde tussen Colin en Penelope. Maar is dit de laatste Bridgerton-telg die de ware vindt of komen er nog meer seizoenen van de populaire serie? Oftewel: komt er een Bridgerton seizoen 4? En wanneer dan?

Komt er een vierde seizoen van ‘Bridgerton’?

Heel goed nieuws: we hoeven nog geen afscheid te nemen van de Bridgertons. Dit werd al voor het verschijnen van het derde seizoen bekendgemaakt. Heel verrassend is dit niet, want er verschenen maar liefst negen boeken in de succesvolle serie en ieder Bridgerton-kind maakt een eigen verhaal mee. Het zou dus best kunnen dat het vierde seizoen nog lang niet het laatste is. Dit is echter nog niet officieel bevestigd.

Wanneer komt ‘Bridgerton’ seizoen 4?

Op dit moment weten we al dát er een Bridgerton seizoen 4 verschijnt. Wanneer we ernaar kunnen kijken, is nog niet bekend. Gemiddeld zit er twee jaar tussen het verschijnen van de seizoenen, dus in dat geval kun je op zijn vroegst op een première in 2026 rekenen. Uiteraard houden we je op de hoogte van de laatste nieuwtjes via je mail en onze social media-kanalen als de streamingdienst meer informatie met ons deelt.

Meer weten? Je vindt een overzicht van alle verwachte titels in onze lijsten met nieuwe films en series op Netflix per maand. Ook updaten we wekelijks het artikel met titels die binnenkort op Netflix zullen verschijnen.

Wanneer komt seizoen 3B naar Netflix?

Op donderdag 16 mei verschenen de eerste vier afleveringen van Bridgerton seizoen 3 op Netflix. Maar zoals je misschien wel weet, is dit seizoen opgedeeld in twee delen. De laatste vier afleveringen verschijnen dus iets later: in juni. Hieronder vind je het uitzendschema.

AfleveringTitelWeekdagDatum
1“Out of the Shadows”Donderdag16 mei 2024
2“How Bright the Moon”Donderdag16 mei 2024
3“Forces of Nature”Donderdag16 mei 2024
4“Old Friends”Donderdag16 mei 2024
5“Tick Tock”Donderdag13 juni 2024
6“Romancing Mister Bridgerton”Donderdag13 juni 2024
7“Joining of Hands”Donderdag13 juni 2024
8“Into the Light”Donderdag13 juni 2024

Verhaal en trailer van seizoen 3

Penelope Featherington (Nicola Coughlan) heeft haar langgekoesterde verliefdheid op Colin Bridgerton (Luke Newton) eindelijk opgegeven na het horen van zijn kleinerende woorden over haar vorig seizoen. Ze heeft besloten dat het tijd is om een man te vinden, het liefst één die haar genoeg vrijheid geeft om haar dubbelleven als Lady Whistledown voort te zetten, ver weg van haar moeder en zussen. Maar vanwege haar gebrek aan zelfvertrouwen mislukken Penelope’s pogingen op de huwelijksmarkt dramatisch.


Synopsis: Netflix

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.