Komt Daphne Bridgerton wel voor in seizoen 4 van de Netflix-serie?

Het derde seizoen van Bridgerton is gearriveerd op Netflix. In de nieuwe afleveringen staan Colin Bridgerton en Penelope Featherington centraal. Maar tot grote teleurstelling van veel fans is er deze keer geen rol weggelegd voor Phoebe Dynevor, oftewel Daphne. In het vorige seizoen speelde zij natuurlijk al een veel kleinere rol, maar nu is zij helemaal uit het script geschrapt. Veel kijkers vragen zich dan ook af of Daphne Bridgerton in seizoen 4 weer terugkeert.

Daphne Bridgerton zit niet in seizoen 3

In het eerste seizoen van Bridgerton draaide het allemaal om Daphne Bridgerton, die als debutante uitgeroepen werd tot ‘diamant van het seizoen’. Ze was dus een gewilde vrijgezel, maar had zelf haar oog op de Duke of Hastings laten vallen. Uiteindelijk werd hun romance een succes. In seizoen 2 zagen we haar daardoor al een stuk minder, want Daphne woont met ‘haar’ Duke of Hastings op een landgoed buiten de stad.

Helaas komt ze in seizoen 3 helemaal niet voor. Vorige keer was tot grote teleurstelling van de fans de rol van Regé-Jean Page (de Duke of Hastings) al geschrapt, nu is er dus ook geen ruimte meer voor Phoebe Dynevor. De reden? Phoebe is te druk met andere rollen. Zo schitterde zij onlangs in de veelbekeken film Fair Play.

Komt Daphne Bridgerton wel voor in komende seizoenen?

Als je heel teleurgesteld bent door dit nieuws hebben we overigens een kleine kanttekening, want het is nog niet definitief dat we Daphne Bridgerton helemaal nooit meer gaan zien. Phoebe liet aan Screen Rant het onderstaande weten. We weten dus nog niet of we haar nooit meer gaan terugzien, maar haar aanwezigheid in seizoen 4 is zeker nog niet uitgesloten.

🗣️ “Ik zit helaas niet in seizoen 3. Misschien wel weer in de toekomst. Maar seizoen 3 zal ik vol plezier als kijker beleven.”
– Phoebe Dynevor

Wanneer verschijnt seizoen 4 van ‘Bridgerton’?

Een vierde seizoen van Bridgerton is al aangekondigd. Wanneer we ernaar kunnen kijken, is helaas nog niet bekend. Gemiddeld zit er twee jaar tussen het verschijnen van de seizoenen, dus in dat geval kun je op zijn vroegst op een première in 2026 rekenen. Uiteraard delen we het met je via je mail en onze social media-kanalen als de streamingdienst meer informatie met ons deelt.

Altijd op de hoogte blijven? Je vindt een overzicht van alle verwachte titels in onze lijsten met nieuwe films en series op Netflix per maand. Ook updaten we wekelijks het artikel met titels die binnenkort op Netflix zullen verschijnen.

Verhaal en trailer van seizoen 3

Penelope Featherington (Nicola Coughlan) heeft haar langgekoesterde verliefdheid op Colin Bridgerton (Luke Newton) eindelijk opgegeven na het horen van zijn kleinerende woorden over haar vorig seizoen. Ze heeft besloten dat het tijd is om een man te vinden, het liefst één die haar genoeg vrijheid geeft om haar dubbelleven als Lady Whistledown voort te zetten, ver weg van haar moeder en zussen. Maar vanwege haar gebrek aan zelfvertrouwen mislukken Penelope’s pogingen op de huwelijksmarkt dramatisch.


Synopsis: Netflix

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.