Hierdoor is ‘Máxima’ niet meer op tv te zien vanaf aflevering 2

Op zaterdag 20 april 2024, verschijnt de gloednieuwe serie Máxima op tv. De eerste aflevering is om 21:35 uur op RTL 4 en NLZIET te zien. De rest van de afleveringen worden echter niet op tv uitgezonden. Veel mensen vragen zich dan ook af waar ze het gehele seizoen van Máxima kunnen kijken. In dit artikel geven we antwoord op deze vraag.

Eerste aflevering van nieuwe serie ‘Máxima’ verschijnt op 21 april 2024

Máxima is een nieuwe serie over Máxima Zorreguieta. In het eerste seizoen duiken we in haar jeugd in Argentinië en New York en zien we hoe ze smoorverliefd wordt op de Nederlandse kroonprins Willem-Alexander. De eerste aflevering van het gloednieuwe seizoen verschijnt op zaterdag 20 april 2024 om 21:35 uur op RTL 4.

Rest van de afleveringen zijn hier te zien

De eerste aflevering verschijnt dus op zaterdagavond op tv, waarna wekelijks nieuwe afleveringen volgen. Deze afleveringen worden echter niet meer op tv uitgezonden. De rest van het seizoen komt namelijk exclusief online te staan op Videoland. Goed nieuws voor wie direct verder wil kijken, want op zaterdag 20 april staan hier meteen de eerste twee afleveringen online. Dit levert het volgende uitzendschema op:

AfleveringWeekdagDatumOok op RTL?
1Zaterdag20 april 2024✔️
2Zaterdag20 april 2024✖️
3Zaterdag27 april 2024✖️
4Zaterdag4 mei 2024✖️
5Zaterdag11 mei 2024✖️
6Zaterdag18 mei 2024✖️

Seizoen 2 in aantocht

Het eerste seizoen is pas het begin. Het verhaal is na de ontmoeting met Willem-Alexander natuurlijk nog niet afgelopen. En daarom heeft Videoland besloten nu al voor een tweede seizoen te gaan. Nog voor het verschijnen van het eerste seizoen kondigt de streamingdienst het heugelijke nieuws aan. “Máxima trouwt, wordt moeder én koningin. Stuk voor stuk gebeurtenissen die in ons collectief geheugen gegrift staan en die we in het vervolg gaan terugzien,” laat de Directeur Content van RTL weten. Na de zes afleveringen van seizoen 1 hoef je dus nog geen afscheid te nemen van de personages Máxima en Willem-Alexander, die vertolkt worden door Delfina Chaves en Martijn Lakemeijer.

Verhaal en trailer van de serie

De zesdelige high-end dramaserie vertelt het fascinerende levensverhaal van Koningin Máxima tot aan de verloving met de Nederlandse kroonprins, gebaseerd op de bestseller van Marcia Luyten.


Synopsis: Videoland

Manuela Al
Manuela studeerde Media, Informatie en Communicatie aan de Hogeschool van Amsterdam. Naast schrijven houdt ze van alles wat met sport te maken heeft en is ze graag creatief bezig. Ook is ze veel op het voetbalveld te vinden om met haar team zoveel mogelijk wedstrijden te winnen.