Hoeveel afleveringen heeft de nieuwe serie ‘Máxima’?

The Crown, maak plaats voor Máxima! In deze nieuwe Nederlandse serie duiken we in het leven en het verleden van de welbekende Argentijnse koningin. De eerste aflevering verschijnt op zaterdag 20 april op Videoland én op RTL, maar hoe lang gaat de serie daarna nog door? Oftewel: hoeveel afleveringen telt het eerste seizoen van Máxima eigenlijk? Wij zetten het voor je op een rijtje.

Hoeveel afleveringen telt ‘Máxima’?

We verkennen in Máxima het leven van de titulaire heldin, van haar jeugd in Argentinië en New York tot haar ontmoeting met kroonprins Willem-Alexander. De eerste aflevering is op 20 april te zien op Videoland en wordt op die avond ook om 21:35 uur uitgezonden bij RTL 4. De weken daarna kun je iedere zaterdag op de streamingdienst terecht voor een nieuwe aflevering. Uiteindelijk ben je 6 afleveringen lang zoet met de serie.

📺 Op de hoogte blijven van de nieuwste films en series op de Nederlandse televisie? Houd dan vooral onze website in de gaten, laat je informeren via je mail of volg ons op social media.

Uitzendschema van ‘Máxima’

Op zaterdag 20 april is het dus zover en gaat het eerste seizoen van Máxima van start. Omdat er 6 afleveringen komen en de eerste zaterdag start met twee afleveringen, zal de seizoensfinale te zien zijn op 18 mei 2024. Dit alles levert het volgende uitzendschema op.

AfleveringWeekdagDatum
1Zaterdag20 april 2024
2Zaterdag20 april 2024
3Zaterdag27 april 2024
4Zaterdag4 mei 2024
5Zaterdag11 mei 2024
6Zaterdag18 mei 2024

Meer informatie over de serie

De zesdelige high-end dramaserie vertelt het fascinerende levensverhaal van Koningin Máxima tot aan de verloving met de Nederlandse kroonprins, gebaseerd op de bestseller van Marcia Luyten.


Synopsis: Videoland

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.