Waar is de B&B van Robert Jan? | B&B Vol Liefde 2024

Na het zien van B&B Vol Liefde: De Aftrap kunnen we ons weer gaan verheugen op aankomende zomer. Presentator Art Rooijakkers ging namelijk langs alle deelnemers van het nieuwe seizoen van B&B Vol Liefde in 2024. Misschien ben je na het voorstelrondje nieuwsgierig geraakt naar de locaties van alle prachtige B&B’s. We weten dat we voor de B&B van Robert Jan naar Schotland moeten, maar waar bevindt het zich precies?

Ga direct naar NLZIET en kijk 14 dagen gratis naar meer dan 200.000 programma’s, series en films van SBS, RTL, NPO en meer ✅

Waar is de B&B van Robert Jan?

Voor de B&B van Robert Jan moeten we naar Schotland. Afgelopen zomer maakte de 57-jarige deelnemer de stap om definitief te verhuizen naar dit land. Hij heeft als uitdaging om zijn huis weer om te toveren naar de oude stijl van het pand. Gasten logeren nu nog bij hem thuis of in de nabijgelegen kastelen.

Stil zitten doe hij overigens niet, want buiten zijn B&B-werkzaamheden om verzorgt hij dagtrips om bezoekers een complete ervaring van Schotland mee te geven. Ook neemt hij zijn gasten mee om te golfen of wandelen en organiseert hij doedelzak optredens en whiskey proeverijen. Hoewel de exacte locatie niet bekend is, weten we wel dat de B&B van Robert Jan gelegen is in de Schotse Hooglanden. We hebben de locatie voor je aangewezen op de kaart hieronder.

Wanneer verschijnt ‘B&B Vol Liefde’ op tv in 2024?

Goed nieuws, want we kunnen na de aflevering B&B Vol Liefde: Hoe Is Het Nu Met? op donderdag 11 juli 2024 snel genieten van het nieuwe seizoen. Op maandag 15 juli 2024 is het zover: dan verschijnt de eerste aflevering van B&B Vol Liefde op tv. Vanaf deze datum kun je iedere maandag tot en met donderdag om 20:30 uur op RTL 4 klaar zitten voor een nieuwe aflevering. En er is meer goed nieuws, want dit jaar kunnen we niet zeven maar negen weken genieten van het populaire programma.

Manuela Al
Manuela studeerde Media, Informatie en Communicatie aan de Hogeschool van Amsterdam. Naast schrijven houdt ze van alles wat met sport te maken heeft en is ze graag creatief bezig. Ook is ze veel op het voetbalveld te vinden om met haar team zoveel mogelijk wedstrijden te winnen.