Waar is de B&B van Robert Jan? | B&B Vol Liefde 2024

Na het zien van B&B Vol Liefde: De Aftrap kunnen we ons weer gaan verheugen op aankomende zomer. Presentator Art Rooijakkers ging namelijk langs alle deelnemers van het nieuwe seizoen van B&B Vol Liefde in 2024. Misschien ben je na het voorstelrondje nieuwsgierig geraakt naar de locaties van alle prachtige B&B’s. We weten dat we voor de B&B van Robert Jan naar Schotland moeten, maar waar bevindt het zich precies?

Ga direct naar NLZIET en kijk 14 dagen gratis naar meer dan 200.000 programma’s, series en films van SBS, RTL, NPO en meer ✅

Waar is de B&B van Robert Jan?

Voor de B&B van Robert Jan moeten we naar Schotland. Afgelopen zomer maakte de 57-jarige deelnemer de stap om definitief te verhuizen naar dit land. Hij heeft als uitdaging om zijn huis weer om te toveren naar de oude stijl van het pand. Gasten logeren nu nog bij hem thuis of in de nabijgelegen kastelen.

Stil zitten doe hij overigens niet, want buiten zijn B&B-werkzaamheden om verzorgt hij dagtrips om bezoekers een complete ervaring van Schotland mee te geven. Ook neemt hij zijn gasten mee om te golfen of wandelen en organiseert hij doedelzak optredens en whiskey proeverijen. Hoewel de exacte locatie niet bekend is, weten we wel dat de B&B van Robert Jan gelegen is in de Schotse Hooglanden. We hebben de locatie voor je aangewezen op de kaart hieronder.

Wanneer verschijnt ‘B&B Vol Liefde’ op tv in 2024?

We snappen dat je na het zien van B&B Vol Liefde: De Aftrap nog enthousiaster bent geworden over volgend seizoen. Maar wanneer verschijnt de eerste aflevering in 2024 op tv? We moeten nog even geduld hebben, want in de zomer van 2024 kunnen we weer iedere werkdag genieten van alle B&B-eigenaren.

Eerste seizoen van ‘Winter Vol Liefde’

Maar voordat het zover is, verschijnt nog het eerste seizoen van Winter Vol Liefde op tv. De eerste aflevering is op maandag 18 december om 20:30 uur op RTL 4 verschenen. Deze keer geen zomerse taferelen, maar wegzwijmelen bij prachtige sneeuwgebieden. De singles hebben Nederland verlaten om hun dromen na te jagen. Als skileraar, restauranthouder of huskey slee-rijder leiden ze een heerlijk leven, maar dit willen ze graag delen met die enige echte die hun hart verwarmt. Wie durft er over de grens te kijken en maakt het avontuur van deze personen compleet?


Synopsis: RTL

Manuela Al
Manuela studeerde Media, Informatie en Communicatie aan de Hogeschool van Amsterdam. Naast schrijven houdt ze van alles wat met sport te maken heeft en is ze graag creatief bezig. Ook is ze veel op het voetbalveld te vinden om met haar team zoveel mogelijk wedstrijden te winnen.