Waar kun je ‘B&B Vol Liefde: Hoe Is Het Nu Met?’ online terugkijken als je de aflevering hebt gemist?

We kunnen ons bijna weer gaan verheugen op een nieuw seizoen van B&B Vol Liefde. Opnieuw gaan acht B&B-eigenaren het avontuur aan op zoek naar hun ware liefde. Voorafgaand aan de nieuwe afleveringen blikken we in B&B Vol Liefde: Hoe Is Het Nu Met? terug met een aantal deelnemers. Hoe is het nu met Joy en Dani? En hoe vergaat het Debbie en Paul in Spanje? Heb je de uitzending van B&B Vol Liefde: Hoe Is Het Nu Met? op donderdag 11 juli 2024 gemist? Wees niet getreurd, want gelukkig kun je de aflevering online terugkijken.

Ga direct naar NLZIET en kijk 14 dagen gratis naar meer dan 200.000 programma’s, series en films van SBS, RTL, NPO en meer ✅

Waar kun je ‘B&B Vol Liefde: Hoe Is Het Nu Met?’ terugkijken?

Je kunt op het moment van schrijven online via meerdere streamingdiensten B&B Vol Liefde: Hoe Is Het Nu Met? terugkijken in Nederland. Hieronder vind je de verschillende opties.

NLZIET➡️ Ga meteen naar B&B Vol Liefde: Hoe Is Het Nu Met? op NLZIET. De aflevering is hier na de uitzending op tv direct terug te kijken. Je kunt 14 dagen gratis kijken om dit video on demand-platform uit te proberen.
VideolandIn het aanbod van Videoland is de aflevering na donderdag 11 juli ook terug te vinden, omdat hij door RTL (eigenaar van de streamingdienst) is gemaakt. Hierdoor kun je ook hier de aflevering na de uitzending op tv direct terugkijken.
⛔️ Amazon Prime VideoOp Amazons video on demand-platform Prime Video kun je niet naar deze serie kijken op dit moment.
⛔️ Disney+Hier kun je momenteel niet naar de serie kijken.
⛔️ SkyShowtimeHelaas is het niet mogelijk om via deze streamingdienst te kijken naar de serie.
⛔️ HBO MaxDeze nieuwe videodienst heeft B&B Vol Liefde: Hoe Is Het Nu Met? niet in het aanbod opgenomen.
⛔️ NetflixDeze serie is niet bij Netflix te streamen op het moment van schrijven.
⛔️ ViaplayBij Viaplay is veel reality tv te kijken via Hayu, maar deze titel is er nu niet te zien.

Wanneer komt ‘B&B Vol Liefde’ in 2024 op tv?

Goed nieuws, want we kunnen na B&B Vol Liefde: Hoe Is Het Nu Met? snel genieten van het nieuwe seizoen. Op maandag 15 juli 2024 is het zover: dan verschijnt de eerste aflevering van B&B Vol Liefde op tv. Vanaf deze datum kun je iedere maandag tot en met donderdag om 20:30 uur op RTL 4 klaar zitten voor een nieuwe aflevering. En er is meer goed nieuws, want dit jaar kunnen we niet zeven maar negen weken genieten van het populaire programma.

Manuela Al
Manuela studeerde Media, Informatie en Communicatie aan de Hogeschool van Amsterdam. Naast schrijven houdt ze van alles wat met sport te maken heeft en is ze graag creatief bezig. Ook is ze veel op het voetbalveld te vinden om met haar team zoveel mogelijk wedstrijden te winnen.