Waar kun je ‘B&B Vol Liefde: De Aftrap’ online terugkijken als je de aflevering hebt gemist?

Het is alweer een tijd geleden dat we iedere werkdag konden genieten van het liefdesavontuur van de B&B-eigenaren in B&B Vol Liefde. Hoewel we nog even geduld moeten hebben voor het volgende seizoen, worden op donderdag 14 december alvast alle kandidaten voorgesteld. In B&B Vol Liefde: De Aftrap gaat presentator Art Rooijakkers namelijk langs bij de nieuwe deelnemers. Heb je de uitzending van B&B Vol Liefde: De Aftrap op donderdag 14 december 2023 gemist? Wees niet getreurd, want gelukkig kun je de aflevering online terugkijken.

Ga direct naar NLZIET en kijk 14 dagen gratis naar meer dan 200.000 programma’s, series en films van SBS, RTL, NPO en meer ✅

Waar kun je ‘B&B Vol Liefde: De Aftrap’ terugkijken?

Je kunt op het moment van schrijven online via meerdere streamingdiensten B&B Vol Liefde: De Aftrap terugkijken in Nederland. Hieronder vind je de verschillende opties.

NLZIET➡️ Ga meteen naar B&B Vol Liefde: De Aftrap op NLZIET. De aflevering is hier na de uitzending op tv direct terug te kijken. Je kunt 14 dagen gratis kijken om dit video on demand-platform uit te proberen.
VideolandIn het aanbod van Videoland is de aflevering na donderdag 14 december ook terug te vinden, omdat hij door RTL (eigenaar van de streamingdienst) is gemaakt. Hierdoor kun je ook hier de aflevering na de uitzending op tv direct terugkijken.
⛔️ Amazon Prime VideoOp Amazons video on demand-platform Prime Video kun je niet naar deze serie kijken op dit moment.
⛔️ Disney+Hier kun je momenteel niet naar de serie kijken.
⛔️ SkyShowtimeHelaas is het niet mogelijk om via deze streamingdienst te kijken naar de serie.
⛔️ HBO MaxDeze nieuwe videodienst heeft B&B Vol Liefde: De Aftrap niet in het aanbod opgenomen.
⛔️ NetflixDeze serie is niet bij Netflix te streamen op het moment van schrijven.
⛔️ ViaplayBij Viaplay is veel reality tv te kijken via Hayu, maar deze titel is er nu niet te zien.

‘Winter Vol Liefde’ start op maandag 18 december 2023

Kun je echt geen genoeg krijgen van B&B Vol Liefde? Dan hebben we goed nieuws, want deze winter verschijnt er voor het eerst een winters seizoen op tv. Op maandag 18 december 2023 om 20:30 uur op RTL 4 verschijnt de eerste aflevering van Winter Vol Liefde.

De deelnemende singles hebben Nederland verlaten om hun dromen na te jagen. Als skileraar, restauranthouder of huskey slee-rijder leiden ze een heerlijk leven, maar dit willen ze graag delen met die enige echte die hun hart verwarmt. Wie durft er over de grens te kijken en maakt het avontuur van deze personen compleet?


Synopsis: RTL

Manuela Al
Manuela studeerde Media, Informatie en Communicatie aan de Hogeschool van Amsterdam. Naast schrijven houdt ze van alles wat met sport te maken heeft en is ze graag creatief bezig. Ook is ze veel op het voetbalveld te vinden om met haar team zoveel mogelijk wedstrijden te winnen.