Waar is de B&B van Arno? | B&B Vol Liefde 2024

Na het zien van B&B Vol Liefde: De Aftrap, waarin presentator Art Rooijakkers langsging bij alle deelnemers van het nieuwe seizoen van B&B Vol Liefde in 2024, kunnen we ons weer gaan verheugen op aankomende zomer. Misschien ben je na het voorstelrondje nieuwsgierig geraakt naar de locaties van alle prachtige B&B’s. We weten dat we voor de B&B van Arno naar Frankrijk moeten, maar waar bevindt het zich precies?

Ga direct naar NLZIET en kijk 14 dagen gratis naar meer dan 200.000 programma’s, series en films van SBS, RTL, NPO en meer ✅

Waar is de B&B van Arno?

Wederom moeten we naar Frankrijk. Naar het plaatsje Payzac om precies te zijn. Op deze locatie vind je het gastenverblijf van Arno. Een jaar geleden kocht de B&B-eigenaar de oude boerderij. Inmiddels is een kamer klaar, maar is er nog genoeg werk aan de winkel. Zo is Arno druk bezig met het bouwen van drie gites, zodat er nog veel meer gasten kunnen genieten van de prachtige omgeving. We hebben de locatie voor je aangewezen op de kaart hieronder.

Wanneer verschijnt ‘B&B Vol Liefde’ op tv in 2024?

We snappen dat je na het zien van B&B Vol Liefde: De Aftrap nog enthousiaster bent geworden over volgend seizoen. Maar wanneer verschijnt de eerste aflevering op tv? We moeten nog even geduld hebben, want pas in de zomer van 2024 kunnen we weer iedere werkdag genieten van alle B&B-eigenaren.

Eerste seizoen van ‘Winter Vol Liefde’

Maar voordat het zover is, is het eerste seizoen van Winter Vol Liefde nog in volle gang. De eerste aflevering is op maandag 18 december om 20:30 uur op RTL 4 verschenen. Deze keer geen zomerse taferelen, maar wegzwijmelen bij prachtige sneeuwgebieden.

De singles hebben Nederland verlaten om hun dromen na te jagen. Als skileraar, restauranthouder of huskey slee-rijder leiden ze een heerlijk leven, maar dit willen ze graag delen met die enige echte die hun hart verwarmt. Wie durft er over de grens te kijken en maakt het avontuur van deze personen compleet?


Synopsis: RTL

Manuela Al
Manuela studeerde Media, Informatie en Communicatie aan de Hogeschool van Amsterdam. Naast schrijven houdt ze van alles wat met sport te maken heeft en is ze graag creatief bezig. Ook is ze veel op het voetbalveld te vinden om met haar team zoveel mogelijk wedstrijden te winnen.