Waar is de B&B van Arno? | B&B Vol Liefde 2024

Na het zien van B&B Vol Liefde: De Aftrap, waarin presentator Art Rooijakkers langsging bij alle deelnemers van het nieuwe seizoen van B&B Vol Liefde in 2024, kunnen we ons weer gaan verheugen op aankomende zomer. Misschien ben je na het voorstelrondje nieuwsgierig geraakt naar de locaties van alle prachtige B&B’s. We weten dat we voor de B&B van Arno naar Frankrijk moeten, maar waar bevindt het zich precies?

Ga direct naar NLZIET en kijk 14 dagen gratis naar meer dan 200.000 programma’s, series en films van SBS, RTL, NPO en meer ✅

Waar is de B&B van Arno?

Wederom moeten we naar Frankrijk. Naar het plaatsje Payzac om precies te zijn. Op deze locatie vind je het gastenverblijf van Arno. Een jaar geleden kocht de B&B-eigenaar de oude boerderij. Inmiddels is een kamer klaar, maar is er nog genoeg werk aan de winkel. Zo is Arno druk bezig met het bouwen van drie gites, zodat er nog veel meer gasten kunnen genieten van de prachtige omgeving. We hebben de locatie voor je aangewezen op de kaart hieronder.

Wanneer verschijnt ‘B&B Vol Liefde’ op tv in 2024?

Goed nieuws, want we kunnen na de aflevering B&B Vol Liefde: Hoe Is Het Nu Met? op donderdag 11 juli 2024 snel genieten van het nieuwe seizoen. Op maandag 15 juli 2024 is het zover: dan verschijnt de eerste aflevering van B&B Vol Liefde op tv. Vanaf deze datum kun je iedere maandag tot en met donderdag om 20:30 uur op RTL 4 klaar zitten voor een nieuwe aflevering. En er is meer goed nieuws, want dit jaar kunnen we niet zeven maar negen weken genieten van het populaire programma.

Manuela Al
Manuela studeerde Media, Informatie en Communicatie aan de Hogeschool van Amsterdam. Naast schrijven houdt ze van alles wat met sport te maken heeft en is ze graag creatief bezig. Ook is ze veel op het voetbalveld te vinden om met haar team zoveel mogelijk wedstrijden te winnen.