3 redenen om de leuke animatiefilm ‘Vogelvlucht’ te kijken bij Pathé Thuis

Ben jij fan van Minions en Despicable Me? De filmstudio Illumination heeft vorig jaar een gloednieuwe animatiefilm gelanceerd. Vogelvlucht (in het Engels Migration) is weer in de welbekende stijl geanimeerd en neemt ons deze keer mee in de wereld van een eendenfamilie. Wij zetten drie redenen op een rij waarom je hem eigenlijk niet mag missen.

→ Meld je nu gratis aan bij Pathé Thuis en kijk je eerste film met tot 60% korting ✅

Dit is het verhaal van ‘Vogelvlucht’

Vogelvlucht draait om de familie Mallard. Zij leven in een vijver en New England en moeder Pam vindt het daar ronduit saai. Een welverdiende vakantie moet ze uit de sleur halen. Maar terwijl de Mallards eigenlijk naar het tropische Jamaica willen vertrekken, stranden ze in New York City. Daar maken ze het nodige mee en ontmoeten ze een hoop kleurrijke figuren.

Je kunt de film vanaf vandaag kopen en huren bij Pathé Thuis vanaf €4,99. Eerder was Migration ook al als Premium-film beschikbaar, maar vanaf nu kijk je hem dus voor een lagere prijs.

📺 Je vindt een overzicht van alle verwachte titels in onze lijsten met nieuwe films op Pathé Thuis per maand. Ook updaten we wekelijks het artikel met titels die binnenkort op Pathé Thuis zullen verschijnen.

3 redenen om ‘Vogelvlucht’ te kijken

1️⃣ De film komt van Illumination, de filmstudio die je dus kent van de bekende gele Minions. Ook topfilms als The Super Mario Bros. Movie en Sing komen uit de koker van deze productiemaatschappij. Dit soort titels geven al een beetje aan wat je kunt verwachten: prachtige animaties, een verhaal vol humor en interessante thematiek.

2️⃣ Een animatiefilm staat of valt natuurlijk bij de stemcast. Bij Vogelvlucht zit dat wel goed. De Amerikaanse stemmen worden ingesproken door topacteurs Kumail Nanjiani, Elizabeth Banks, Awkwafina, Keegan-Michael Key en Danny DeVito. In de Nederlandse versie luister je naar bekende stemmen van onder meer Rayen Panday en Kim van Kooten.

3️⃣ Veel kijkers waren erg te spreken over de film. Zo vindt 88% van de kijkers op Rotten Tomatoes Migration een aanrader en geven velen van hen aan dat de film zowel voor jong als oud leuk is.

Verhaal en trailer van de film

Een eendenfamilie probeert hun overbezorgde vader te overtuigen om op de vakantie van hun leven te gaan.


Synopsis: Pathé Thuis

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.