Tweede seizoen van ‘Vikings: Valhalla’ staat vanaf vandaag op Netflix

We hebben goed nieuws voor de fans van Vikings: Valhalla, want vanaf vandaag is eindelijk het gloednieuwe tweede seizoen van de serie op Netflix te zien. Alle afleveringen worden om 09:00 uur ’s ochtends tegelijkertijd live gezet, dus het bingen kan dan gaan beginnen.

Lees ook: Top 10 – Kijktips voor de beste films en series elke week 🍿

Dit gebeurt er in seizoen 2 van ‘Vikings: Valhalla’

De spin-off van het razendpopulaire Vikings speelt zich ongeveer honderd jaar na de gebeurtenissen uit de originele serie af. In het tweede seizoen pakken we de draad op waar we aan het einde van seizoen 1 gebleven waren: na de tragische val van Kattegat. De Vikingen zijn op de vlucht geslagen en zullen hun ambitieuze doelen buiten de Scandinavische fjorden moeten bereiken.

Uiteraard volgen we in de nieuwe afleveringen van Vikings: Valhalla weer het leven van Leif Eriksson, Freydis Eriksdotter en Harald Sigurdsson en keren acteurs Sam Corlett, Leo Suter en Frida Gustavsson dus terug. Het complete seizoen is sinds 12 januari 2023 te streamen op Netflix en hieronder bekijk je alvast de eerste beelden.

Ook een derde seizoen aangekondigd

Omdat het gloednieuwe seizoen uit slechts acht afleveringen bestaat, zullen veel mensen aan het bingen slaan. We hebben een kleine troost voor als je het complete seizoen er in een paar dagen doorheen jast en dat is dat een derde seizoen ook al aangekondigd is.

Dit gebeurde nog voordat de allereerste aflevering van de serie te bekijken was. De streamingdienst had namelijk zulke hoge verwachtingen van deze spin-off dat ze direct besloten 24 afleveringen te bestellen, waarvan er inmiddels 16 te zien zijn. Wanneer seizoen 3 gelanceerd zal worden, is op dit moment nog niet bekend. Uiteraard hoor je het direct via je mail als Netflix ons een officiële releasedatum geeft.

Meer informatie over ‘Vikings: Valhalla’

Vikings: Valhalla speelt zich meer dan duizend jaar geleden af in de vroege 11e eeuw. De serie vertelt de heroïsche avonturen van enkele van de beroemdste Vikingen die ooit hebben geleefd – de legendarische ontdekkingsreiziger Leif Eriksson (Sam Corlett), zijn vurige en eigenzinnige zus Freydis Eriksdotter (Frida Gustavsson) en de ambitieuze Noordse prins Harald Sigurdsson (Leo Suter).

TitelVikings: Valhalla
Jaar2022-
SoortSerie
TaalEngels
Duur3 seizoenen
GenreActie, Avontuur, Drama
MakerJeb Stuart
CastSam Corlett, Frida Gustavsson, Leo Suter, Bradley Freegard, Jóhannes Jóhannesson, Laura Berlin, David Oakes, Caroline Henderson, Pollyanna McIntosh, Asbjørn Krogh Nissen
KijkenBekijk direct op Netflix

Synopsis: Netflix

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.