Sinds januari 2020 zijn de eerste vijf seizoenen van Vikings op Netflix te zien en mogelijk ligt de komst van seizoen 6 in het verschiet. Nu komt er ook een spin-off van de populaire serie aan, geproduceerd door Netflix. De serie zal Valhalla heten en naar verwachting tussen midden 2021 en begin 2022 op Netflix verschijnen. Lees hier wat we tot nu toe weten over het nieuws, de trailer en de datum van Valhalla S1 op Netflix!

Waar gaat het verhaal van Valhalla over?

Maker Michael Hirst gaat met de spin-off op de populaire serie Vikings in één keer honderd jaar verder de tijd in. Tot nu toe weten we enkel dat een aantal van de beroemdste Vikings die ooit hebben geleefd gevolgd zullen worden. Dit gaat bijvoorbeeld over Willem de Veroveraar (Willem I), Freydis, Leif Erickson en Herald Harada.

Wanneer komt Valhalla seizoen 1 op Netflix Nederland?

Wanneer komt Valhalla seizoen 1 op Netflix Nederland?

Netflix heeft nog geen officiële datum bevestigd, maar naar verwachting komt het eerste seizoen van Valhalla tussen midden 2021 en begin 2022 naar de streamingdienst.

→ Vergelijkbare series met Valhalla vind je hier 🍿

→ Wil je als eerste weten wanneer seizoen 1 van Valhalla naar Netflix komt? Wij houden je op de hoogte via je mail

Komt er een Valhalla seizoen 2 of is S1 het laatste seizoen van de serie?

Jammer genoeg weten we nog niets over de duur van de serie. Mocht het eerste seizoen een groot succes worden, dan is het echter waarschijnlijk dat er meer seizoenen zullen volgen. Hierover zullen we op deze pagina updates plaatsen.

Welke teaser of trailer is er van Valhalla seizoen 1?

Helaas is er nog geen teaser of trailer van Valhalla beschikbaar, maar je kunt al wel vast in de stemming komen door naar de serie Vikings te kijken!

Vikings: Season 6 Official Trailer | History