Nederlandse romcom ‘Verliefd op Bali’ op déze datum al te streamen

Na Verliefd op Ibiza en Verliefd op Cuba vertrok Johan Nijenhuis naar Indonesië om ons op het zonnige Verliefd op Bali te trakteren. In deze Nederlandse romcom zoeken drie vrouwen naar liefde en acceptatie van hun (familie)verleden. Benieuwd? Pathé Thuis voegt de film nog deze maand toe aan het aanbod.

→ Meld je nu gratis aan bij Pathé Thuis en kijk je eerste film met tot 60% korting ✅

‘Verliefd op Bali’ is in april al te streamen

Op 1 februari verscheen Verliefd op Bali op het witte doek en dat betekent dat hij razendsnel naar het kleine scherm komt. Pathé Thuis voegt de romcom op donderdag 25 april toe aan het aanbod. Vanaf die datum kun je de film bij de streamingdienst kopen, maar je kunt er ook voor kiezen om een aantal weken te wachten en hem dan voor een lagere prijs te huren.

Koop je de romcom, dan blijft deze voor altijd in je bibliotheek staan en kun je hem zo vaak bekijken als je wilt. Bij huren heb je 30 dagen de tijd om te beginnen met kijken. Na 48 uur verdwijnt de film vervolgens uit je bibliotheek. Een abonnement is in ieder geval niet nodig voor het kijken van Verliefd op Bali en als je je nu gratis aanmeldt bekijk je je eerste film met tot 60% korting.

📺 Je vindt een overzicht van alle verwachte titels in onze lijsten met nieuwe films op Pathé Thuis per maand. Ook updaten we wekelijks het artikel met titels die binnenkort op Pathé Thuis zullen verschijnen.

Dit kun je verwachten van ‘Verliefd op Bali’

Na Ibiza en Cuba was het tijd voor Bali om het decor te vormen van een Nederlandse romcom. De film volgt Cornelie en haar dochters Dewi en Jenny, die na de dood van hun Indische moeder/oma naar Bali vertrekken. Ze willen allemaal iets anders van hun tijd op het eiland: Jenny wil haar carrière als influencer boosten, Dewi is op zoek naar haar roots en Cornelie wil vooral afscheid nemen van haar moeder. Langzaam groeien de drie naar elkaar—en naar hun verleden—toe.

Verliefd op Bali zit bomvol met bekende Nederlandse acteurs. Zo zie je onder meer Jim Bakkum, Soy Kroon, Anouk Maas en Edwin Jonker terug. Op het regisseursstoeltje nam de koning van Nederlandse romcom, Johan Nijenhuis, plaats. Hij maakte eerder Verliefd op Ibiza en Verliefd op Cuba.

Verliefd op Ibiza nog een keer zien? Bekijk hem direct op Pathé Thuis 🍿

Verhaal en trailer van de film

Drie vrouwen, drie generaties, één eiland … een eiland om verliefd (op) te worden! Na het overlijden van haar Indische oma, overtuigt influencer Jenny haar moeder en zus om met haar naar Bali te gaan. Ze zijn totaal verschillend en komen ieder met hun eigen motivatie en vragen naar het eiland. Terwijl Jenny haar carrière probeert te redden, wil Dewi vooral op zoek naar haar roots en hoopt Cornelie dat de reis haar en haar dochters dichter bij elkaar brengt. Door de zoektocht naar een familielegende ontvouwt zich te midden van de kleurrijke Indonesische cultuur niet alleen een oude liefdesgeschiedenis, maar ontstaan er onverwacht ook nieuwe liefdes.


Synopsis: Dutch FilmWorks

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.