Waar kun je de film ‘Verliefd op Ibiza’ (2013) online kijken?

Veel film- en serieliefhebbers vragen zich af hoe ze de film ‘Verliefd op Ibiza’ online kijken kunnen. In dit artikel geven wij aan of deze titel uit 2013 met een IMDb-score van 4.8 uit 10 op het moment van schrijven te zien is op streamingdiensten als Apple TV+, Disney+HBO MaxNetflix, NLZIET, Pathé Thuis, Prime Video, SkyShowtime, ViaplayVideoland of dat streaming op een ander video on demand-platform mogelijk is.

Film ‘Verliefd op Ibiza’ uit 2013 online kijken: bij welke streamingdiensten kan dat?

De film Verliefd op Ibiza is een titel uit het jaar 2013 in het genre ‘Romkom’. Hij wordt door kijkers gemiddeld beoordeeld met een score van 4.8, maar waar kun je deze film als streamer eigenlijk online vinden? Dat hebben we in de onderstaande tabel samengevat op basis de meest recente bij ons bekende gegevens. De beschikbaarheid is altijd onderhevig aan live wijzigingen in het aanbod van de video on demand-platforms. Hiervoor kun je ook het aanbod van al deze streamingdiensten raadplegen en via de link in de tabel kun je de officiële website van de desbetreffende videodienst bezoeken.


⛔ Disney+ Als abonnee van Disney+ kijk je naar films en series van Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic en Star. Deze titel is er momenteel echter niet te vinden.
✅ HBO Max ➡️ Ga direct naar ‘Verliefd op Ibiza’ bij HBO Max. Hier is de film op het moment van schrijven te zien. Als je je nu aanmeldt, dan krijg je ruim 37% korting op een abonnement.
⛔ SkyShowtime Momenteel vind je deze titel niet terug in het aanbod van SkyShowtime in Nederland.
⛔ Prime Video Met een abonnement bij Prime Video, de streamingdienst van Amazon, kun je op het moment van schrijven niet naar deze titel kijken.
✅ Viaplay ➡️ Ga direct naar ‘Verliefd op Ibiza’ bij Viaplay. Hier is de film op het moment van schrijven te zien.
✅ Pathé Thuis ➡️ Ga direct naar ‘Verliefd op Ibiza’ bij Pathé Thuis. Hier is de film op het moment van schrijven te zien. Als je je nu gratis aanmeldt, dan kijk je je eerste film met tot 60% korting. Ook Verliefd op Cuba kijk je bij de streamingdienst.
⛔ NLZIET Bij de laatste check vonden we deze film niet terug in het aanbod van NLZIET.
⛔ Apple TV+ In het aanbod van Apple TV+ is deze film momenteel niet te vinden.
⛔ CineMember Via het aanbod van CineMember kun je deze film nu niet streamen.
💿 Bol Je kunt mogelijk de dvd of Blu-ray bij deze online winkel vinden. 👉 Bekijk nu ‘Verliefd op Ibiza’ bij Bol.
⛔ Netflix Je kunt met een abonnement bij Netflix momenteel niet naar Verliefd op Ibiza kijken in Nederland.
✅ Videoland Op het moment van schrijven is de film ‘Verliefd op Ibiza’ in het aanbod van Videoland opgenomen.

Gratis online kijken naar Verliefd op Ibiza

Uit het bovenstaande overzicht blijkt dat de film Verliefd op Ibiza bij onze laatste check niet op Amazon Prime Video, niet op Apple TV+, niet op Disney+, wel op HBO Max, niet op Netflix, niet op NLZIET, wel op Pathé Thuis, niet op SkyShowtime, wel op Viaplay en wel op Videoland te zien is.


De beschikbaarheid van een gratis mogelijkheid om films en series als deze titel te kijken bij streamingdiensten hangt af van het toegepaste abonnementsmodel. In ons overzicht van alle streamingdiensten in Nederland vind je meer informatie over deze opties en daarnaast kun je het lijstje met de kosten per videodienst raadplegen om uit te vinden hoeveel een abonnement momenteel kost. Verder hebben we in ons artikel over gratis naar films en series op streamingdiensten kijken vermeld waar je momenteel kosteloze proefperiodes kunt gebruiken en hoe je maximale korting op een lidmaatschap kunt claimen.

Streaming informatie over deze film

Ten slotte vind je in de onderstaande tabel van Verliefd op Ibiza meer informatie over de titel, het jaar, de soort, het genre en de gemiddelde score op de internationale filmdatabase. Om direct de trailer te bekijken en alvast in de stemming te komen voor het streamen kun je hier bij YouTube terecht. Verder bezoek je via de links in het streamingoverzicht bovenaan deze pagina de officiële website van de desbetreffende videodienst, waar je het verhaal van deze titel zal vinden. Alvast heel veel kijkplezier gewenst.


Titel Verliefd op Ibiza
Jaar 2013
Soort Film
Categorie Romkom
IMDb-cijfer Gemiddeld 4.8 uit 10