Waar kun je de film ‘Verliefd op Bali’ (2024) online kijken?

Veel film- en serieliefhebbers vragen zich af hoe ze de film Verliefd op Bali (2024) online kijken kunnen. In deze nieuwe film van Johan Nijenhuis gaan drie vrouwen naar Bali om de as van hun oma en moeder uit te strooien. Hieronder geven we aan of de film op het moment van schrijven te bekijken is op streamingdiensten zoals Amazon Prime Video, Disney+, HBO Max, Netflix, Pathé Thuis, SkyShowtime, Viaplay, Videoland of dat streaming op een ander video on demand-platform mogelijk is.

Waar kun je de film ‘Verliefd op Bali’ (2024) online kijken?

Verliefd op Bali draaide in februari 2024 in de Nederlandse bioscopen. Hieronder hebben we op een rijtje gezet of en waar je hem online kunt kijken.

✅ Pathé Thuis➡️ Ga direct naar Verliefd op Bali bij Pathé Thuis. Deze streamingdienst voegde de film op 25 april 2024 toe aan het aanbod. Als je je nu gratis aanmeldt, dan kijk je je eerste film met tot 60% korting. Verliefd op Ibiza en Verliefd op Cuba bekijk je nu al hier op Pathé Thuis.
⛔️ Amazon Prime VideoDe film is op dit moment niet te streamen met een abonnement op Amazon Prime Video.
⛔️ Disney+Disney+ heeft Verliefd op Bali niet in het aanbod opgenomen.
⛔️ HBO MaxVerliefd op Bali is momenteel niet te streamen bij HBO Max. Verliefd op Ibiza bekijk je wel bij de paarse streamingdienst.
⛔️ NetflixDeze film is op het moment van schrijven niet te zien bij Netflix.
⛔️ ViaplayBij Viaplay is de film nu niet te zien. Verliefd op Ibiza vind je wel in het aanbod.
⛔️ VideolandIn het aanbod van Videoland is de film nu niet te vinden, in tegenstelling tot Verliefd op Ibiza.

Verhaal en trailer van ‘Verliefd op Bali’ (2024)

Drie vrouwen, drie generaties, één eiland … een eiland om verliefd (op) te worden! Na het overlijden van haar Indische oma, overtuigt influencer Jenny haar moeder en zus om met haar naar Bali te gaan. Ze zijn totaal verschillend en komen ieder met hun eigen motivatie en vragen naar het eiland. Terwijl Jenny haar carrière probeert te redden, wil Dewi vooral op zoek naar haar roots en hoopt Cornelie dat de reis haar en haar dochters dichter bij elkaar brengt. Door de zoektocht naar een familielegende ontvouwt zich te midden van de kleurrijke Indonesische cultuur niet alleen een oude liefdesgeschiedenis, maar ontstaan er onverwacht ook nieuwe liefdes.

Streaming informatie over de film

TitelVerliefd op Bali
Jaar2024
SoortFilm
Duur1 uur en 53 minuten
TaalNederlands
CategorieRomantiek, Komedie
RegisseurJohan Nijenhuis
CastAnouk Maas, Jim Bakkum, Edwin Jonker, Nadja Hüpscher, Wieteke van Dort, Tara Hetharia, Soy Kroon, Mignus Dagelet, Juultje Tieleman

Synopsis: Dutch FilmWorks

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.