Eerste trailer van After We Fell (2021) is online verschenen

Waarschijnlijk heb jij in je agenda al een grote rode cirkel om de datum 2 september 2021 staan, want dan verschijnt het derde deel uit de After-filmreeks voor het eerste in de bioscoop. After We Fell krijgt in aanloop naar de lancering ook een bloedhete trailer, die we jullie natuurlijk niet kunnen onthouden. Bekijk de eerste beelden nu hieronder.

→ De After-boeken van Anna Todd, waarop de filmreeks gebaseerd is, vind je hier bij Bol.com en hier bij Amazon.nl 📚

Trailer: After We Collided (film, 2021)

Op 15 juli 2021 heeft de gloednieuwe film After We Collided, het derde deel in de After-filmreeks, een trailer gekregen. Hieronder bekijk je de allereerste beelden van de romantische dramafilm, waarin geliefde topacteurs als Josephine Langford, Hero Fiennes Tiffin en Chance Perdomo verschijnen.

Gaat na de eerste twee films ook After We Fell op Amazon Prime Video verschijnen?

Zowel de eerste film uit de reeks (After) als het tweede deel (After We Collided) zijn in de afgelopen maanden door Amazon’s streamingdienst Prime Video in het aanbod opgenomen. Het is dus zeker niet onwaarschijnlijk dat ook op de rechten van deel 3 (After We Fell) zal worden gejaagd door het video on demand-platform, maar hierover is nog niets officieel bevestigd.

Verhaal en details van de film

Tessa is net van plan om de belangrijkste beslissing van haar leven te nemen, wanneer plotseling alles verandert. Er komen onthullingen over haar familie en van Hardin, waardoor ze alles in haar leven in twijfel gaat trekken en het moeizamer wordt om hun toekomst samen op te eisen.

Titel: After 3 / After We Fell
Jaar: 2021
Soort: Film
Release datum: 2 september 2021 (in Nederland)
Categorie: Drama, Romantiek
Duur: NNB
Regisseur: Castille Landon
Schrijvers: Sharon Soboil
Cast: Josephine Langford, Hero Fiennes Tiffin, Chance Perdomo, Carter Jenkins, Kiana Madeira
Gebaseerd op het boek van: Anna Todd