Romantische dramafilm After (2019) is nu te zien op Amazon Prime Video

Liefhebbers van romantische dramafilms, opgelet! Amazon Prime Video heeft namelijk een stomend hete nieuwe film aan het aanbod van de streamingdienst toegevoegd: After uit 2019 met Josephine Langford in de hoofdrol. De film is sinds donderdag 18 februari te streamen op het video on demand-platform.

→ Je kunt nu 30 dagen gratis naar alle films en series op Amazon Prime Video kijken ✅

After (film, 2019) op Amazon Prime Video in Nederland

After is één van de nieuwe films en series op Amazon Prime Video in februari 2021, naast bijvoorbeeld het vijftiende en laatste seizoen van Supernatural en de films American Sniper en The Map of Tiny Perfect Things.

Overigens zijn er nog twee films in de After-reeks, After We Collided (tweede film uit 2020) en After We Fell (derde film uit 2021). After 2 is nu hier op Pathé Thuis te bekijken en After 3 komt dit jaar uit.

Verhaal

De jonge Tessa is ambitieus en vastberaden. Ze heeft haar toekomst helemaal uitgestippeld: studeren, een goede baan vinden en een gelukkig leventje leiden met haar perfecte vriend Noah. Maar dan ontmoet ze Hardin, een mysterieuze en sexy bad boy die zowel uitdagend is als wreed… een type waar ze nooit op zou kunnen vallen.

Trailer


Details van de film

Titel: After
Jaar: 2019
Soort: Film
Categorie: Romantiek, Drama
Duur: 1 uur en 45 minuten
Regisseur: Jenny Gage
Schrijvers: Susan McMartin, Tamara Chestna, Jenny Gage
Cast: Josephine Langford, Hero Fiennes Tiffin, Khadijha Red Thunder
IMDb: 5.3 uit 39.000 stemmen

Het volledige aanbod van films en series op Amazon Prime Video in Nederland vind je bij de pagina Amazon Prime Video aanbod.

Veelgestelde vragen over After op Amazon Prime Video