After We Collided (2020) is vanaf nu te zien op Amazon Prime Video

Eindelijk is het zo ver: liefhebbers van de After-reeks kunnen online gaan genieten van de film After We Collided (ook bekend als After 2) uit 2020 op een SVOD-streamingdienst! Sinds december 2020 is de film al wel te huren of kopen op Pathé Thuis, maar vanaf 14 juli 2021 is het ook mogelijk om de film bij Amazon Prime Video te zien als abonnee. Tot die datum is de film daar ook via de onderstaande rode knop al te huur en te koop.

→ Je kunt nu 30 dagen gratis naar alle films en series op Amazon Prime Video kijken ✅

Romantische dramafilm After We Collided uit 2020 komt op 14 juli 2021 naar Amazon Prime Video

Toen Amazon Prime Video bekendmaakte wat de nieuwe films en series op de streamingdienst in juli 2021 zouden worden, viel als één geliefde titels in deze lijst ook zeker de film After We Collided op. Het is geen gekke keuze van de streamingdienst geweest om deze film in haar aanbod op te nemen, omdat ook de voorganger After al hier op het video on demand-platform te bekijken is voor abonnees.

Wie After We Collided nu bezoekt op de website, zal zien dat er een vergoeding wordt gevraagd om de film te huren of kopen. Vanaf 14 juli 2021 zal die vergoeding vervallen en zal de film voor elke abonnee te streamen zijn zonder bijbetaling.

Verhaal, details en trailer van ‘After 2’

Tessa heeft alles te verliezen. Hardin heeft niets te verliezen. – behalve haar. Nadat we hebben gebotst – zal het leven nooit meer hetzelfde zijn. Na een tumultueus begin van hun relatie, waren Tessa en Hardin op weg om de dingen te laten werken. Tessa wist dat Hardin wreed kon zijn, maar als er een bom openbaring wordt gedropt over het ontstaan van hun relatie – en Hardin’s mysterieuze verleden – is Tessa buiten zichzelf. Hardin zal dat altijd blijven. – Hardin. Maar is hij echt de diepe, bedachtzame man waar Tessa verliefd op werd ondanks zijn boze uiterlijk – of is hij al die tijd al een vreemdeling geweest? Ze wou dat ze weg kon lopen. Het is gewoon niet zo gemakkelijk. Hardin weet dat hij een fout heeft gemaakt, misschien wel de grootste van zijn leven. Hij gaat niet ten onder zonder een gevecht. Maar kan hij veranderen? Zal hij veranderen – voor de liefde? Ja, ja, dat zal hij.

Jaar: 2020
Soort: Film
Categorie: Drama, Romantiek
IMDb: 5.2 uit 22.000 stemmen
Duur: 1 uur en 45 minuten
Regiusseur: Roger Kumble
Cast: Josephine Langford, Hero Fiennes Tiffin, Shane Paul McGhie, Dylan Sprouse, Samuel Larsen
Bestel: Bekijk het boek waarop het gebaseerd is direct op Amazon.nl
Bestel: Bekijk het boek waarop het gebaseerd is direct op Bol.com

Waar is After We Collided nu al te streamen in Nederland?

De film is via meerdere kanalen te huur en te koop op dit moment. Als je niet kunt wachten tot 14 juli, raden we je zeker aan om een kijkje te nemen bij de huidige prijs per video on demand-platform, zodat je de goedkoopste mogelijkheid kunt kiezen om de film alvast te streamen.

Pathé Thuis: Deze titel is al te bekijken via Pathé Thuis. Ga direct naar de film op Pathé Thuis.

Apple TV+: Daarnaast biedt streamingdienst Apple TV+ na de lancering ook de mogelijkheid om deze titel te huren of kopen. Ga direct naar de film op Apple TV+.

📀 Bol.com: Als je deze titel op DVD of Blu-ray wilt hebben, vind je die het eerste bij Bol.com. Ga direct naar de film op Bol.com.

📀 Amazon.nl: De online winkel Amazon.nl biedt deze titel ook in het eerste tijdvak op schijf aan. Ga direct naar de film op Amazon.nl.

→ Bekijk nu alles van After 🍿